Ezel

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Аууууууууууууууу, аууууууу Клештата решето го напрај со емката :pos:
Теммуз?! го спаси Џенгис... да да да! На платен список е :icon_mrgr:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Али Клешта.... (n)
Арно рече Џенгиз пред неколку епизоди, кога му спомна на Јусуф дека Али ќе сака да биде главен,јас си реков така колку ради реда е ова да се има некоја конверзација.
Малце вторава сезона го отупуваат на моменти,но сепак серијава е :cuc:!
На крајот мислам сепак Али ќе ја избере Азад,едноставно Езел си е Езел! :icon_mrgr:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Уфф ја изгледав епизодава на една босанска страница.. Јака епизода,ЕЗЕЛ со портокалите ко го грабна :pos:
Кенан во цутот на младоста,гласот му е педерастичен :sick:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Па ако добро разбравме , затоа и плачеше кај куклата, знаеше дека ја убива ќерка му, но сепак ја избра одмаздата.
Првата сезона ФЕНОМЕНАЛНА и оваа е добра сезона,но мн. го испомешаја... најверојатно дејствието Рамиз+Селма + Кенан....

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
ДДДДали Азад е ќерка на Кенан? :eek:
Не е Азад ќерката на Биркан, туку една друга стјуардеса :pos: многу е убава бомбонче е... ќе се појави за брзо време само 7 мин и толку... Случајно налетав на еден постер од неа за Езел некоја си промоција била во турција и е видов на сликата...

Темуз е зезнат чоек му испарил умот и не штеди никого но овојпат само Азад е уплаши и тоа страшно но Али се мрдна целиот.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Не бе друже не ми беше намерата да те навредам еве ти се извинуам ама стварно на пример ако не ја гледаш од почеток или ако промашиш една епизода може и да не ја сватиш а инаку серијата е добра ако ја загледаш за разлико од другиве што ги даваат еве ти на пример странсака серија лост ја заплетка па ни они сами не можеа крајот да му го најдат :)
Дали ти Lost ја споредуваш со ова, како да го наречам турско срање?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Дали ти Lost ја споредуваш со ова, како да го наречам турско срање?
Не тоа е друг вид на серија,ама зборот ми беше дека и таму толку ја замрсија работата,што на крај ја усраа,серијата.

Kajgana Shop

На врв Bottom