Кретените кои возат мотори на патеката на кеј

• Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Да не отварам уста еј..

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Остај се ова што сте набројале, јас ќе надополнам: фраери со кучиња. Значи кај мене во Аеродром, на тој дел на стазата, обавезно има фаци, обично машки собрани по 5+, и шетаат од оние Паг-чиња (Pug) директно на стаза, а од стазата до Вардар има шескратно повеќе место баш за такви намени. Не разбирам шетање на стаза, па јас бре кога ќе излезам на шетање, одвратно ми е да шетам на асфалт, стварно не им го разбирам филмот, па уште и кога ќе се покака на стаза тоа ѕверчето мало, милина за возење :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ic ne mi e gajle za drugite lugje <3
Moze da me zaobikolat :)
I neka ne mi prenesuvaat negativna energija so nivnite komentari, mrcenja I pogledi nakoso :)

Da, od inat, poso se vlezeni u tezok film :D

Ne deka zastanuvam na staza koa se pozdravuvam, ama od utre kje pocnam da zastanuvam :D
Zabavno mi e da iritiram nafurani :D
Хипстер, дај бе олабави и нареден пат понеси си пикник масичка на расклопување и плесни ја на сред стаза, најлик ќе бидеш....жими се.

П.С. Сите од форумов ќе те препознаеме(y)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Остај се ова што сте набројале, јас ќе надополнам: фраери со кучиња. Значи кај мене во Аеродром, на тој дел на стазата, обавезно има фаци, обично машки собрани по 5+, и шетаат од оние Паг-чиња (Pug) директно на стаза, а од стазата до Вардар има шескратно повеќе место баш за такви намени. Не разбирам шетање на стаза, па јас бре кога ќе излезам на шетање, одвратно ми е да шетам на асфалт, стварно не им го разбирам филмот, па уште и кога ќе се покака на стаза тоа ѕверчето мало, милина за возење :icon_lol:
Има пи4ки на стаза со ролерки, ќе се попалат по кучето. :)

Неколку пати кога имам идено со другари во парк и куче, абе не знаеш, ко Бред Пит да дошол се понашаат типкиве.

Btw, никогаш не сум го почитувал кејот за издувување, барем за мене лично. Додека можев идев на Водно со точак, but then I took a football injury in the knee.

После на кеј се појавував околу 5-6 поручек во мај, другите месеци не ни помислувам да возам таму. Тој период е тамански, има доволно точаци за high intensity возење спроти ветер во максимална брзина, како да си играш од старине аркадни игри каде возиш и претркуваш коли на пат. :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Хипстер, дај бе олабави и нареден пат понеси си пикник масичка на расклопување и плесни ја на сред стаза, најлик ќе бидеш....жими се.

П.С. Сите од форумов ќе те препознаеме(y)
Vazi, ne se nerviraj tolku drug pat.
2 tekili pred da vozis na staza <3

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Знам еден цајкан... кога е во цајтнот за исполнување на нормата за казни.... ги начекува шетачите на кутриња и им бара корпа на муцката, водење на ланец со пропишана должина, лопатка, кеса и метличе...:D:pos:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Eleanor изгледа ја чеша нешто ..... чим олку плаче за тркало у локни.
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 14:59 ---
Гледаш, нив ги заборавив.

Ај што ги шетаат на патеката, ај и што серат, ама кога ќе се рашират да не може ни еден точак да помине или некој со ролери .... згора на тоа и кучињата да им се мрднати, да лаат и напаѓаат тркала на велосипед (ми се има случено тоа).

Ми иде некогаш да земам молотов и да ги спалам на место :mad:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Eleanor изгледа ја чеша нешто ..... чим олку плаче за тркало у локни.
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 14:59 ---

Гледаш, нив ги заборавив.

Ај што ги шетаат на патеката, ај и што серат, ама кога ќе се рашират да не може ни еден точак да помине или некој со ролери .... згора на тоа и кучињата да им се мрднати, да лаат и напаѓаат тркала на велосипед (ми се има случено тоа).

Ми иде некогаш да земам молотов и да ги спалам на место :mad:
Ama ti ne me razbiras, ne sme od ista sorta, od gejovite si ti :D

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Добро, и каква улога игра тоа, да ти не завршиш под нечиј (еве мојов во случајов) велосипед?
I so ti e gajle tebe ja ako zavrsam pod tvojot velosiped?
Mavni me, iskrsi me, izgazi me.
Bolje toa nego da mi mrcis.

Pies. Mng dobrodusni be vie :D

H

HITCH

Гостин
Moze kje se zdruzite otkako ke padnete zaedno :D
Jas taka ednas padnav so eden decko I posle toa cel pat do Vlae muabet si praevme. On pred mene vozese I imase kamce I se sopna I legna na staza, a jas vozev pozadi nego I ko sto padna go skoknav I posle padnav I jas.
So trebase da mu recam?
Nepismen eden so ne znaes da vozis kaj si dosol tuka da vozis?

Sve vi smeta. Ne se samo muabetenjata. Zracite so negativna energija so iritira.
Demek vie nafurani, ste dosle da sportuvate. Abe aj.
Ako vi bese tolku do sportuvanjeto, nemase da odite vo 7.30 koga ima najgolema guzva.
Nego glummite ludilo. Sportistite jaki...

So praevte koga nemase uopste staza be, sportisti edni? :D

А, ти на кеј идеш за да си правиш муабет со непознати батковци? :pos: Кукле, мајка ти и татко ти знаат кај скиташ?

Kajgana Shop

На врв Bottom