GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Да не отварам уста еј..
Хипстер, дај бе олабави и нареден пат понеси си пикник масичка на расклопување и плесни ја на сред стаза, најлик ќе бидеш....жими се.Ic ne mi e gajle za drugite lugje <3
Moze da me zaobikolat
I neka ne mi prenesuvaat negativna energija so nivnite komentari, mrcenja I pogledi nakoso
Da, od inat, poso se vlezeni u tezok film
Ne deka zastanuvam na staza koa se pozdravuvam, ama od utre kje pocnam da zastanuvam
Zabavno mi e da iritiram nafurani
Има пи4ки на стаза со ролерки, ќе се попалат по кучето.Остај се ова што сте набројале, јас ќе надополнам: фраери со кучиња. Значи кај мене во Аеродром, на тој дел на стазата, обавезно има фаци, обично машки собрани по 5+, и шетаат од оние Паг-чиња (Pug) директно на стаза, а од стазата до Вардар има шескратно повеќе место баш за такви намени. Не разбирам шетање на стаза, па јас бре кога ќе излезам на шетање, одвратно ми е да шетам на асфалт, стварно не им го разбирам филмот, па уште и кога ќе се покака на стаза тоа ѕверчето мало, милина за возење
Vazi, ne se nerviraj tolku drug pat.Хипстер, дај бе олабави и нареден пат понеси си пикник масичка на расклопување и плесни ја на сред стаза, најлик ќе бидеш....жими се.
П.С. Сите од форумов ќе те препознаеме
Знам еден цајкан... кога е во цајтнот за исполнување на нормата за казни.... ги начекува шетачите на кутриња и им бара корпа на муцката, водење на ланец со пропишана должина, лопатка, кеса и метличе...Остај се ова што сте набројале, јас ќе надополнам: фраери со кучиња. Значи кај мене во Аеродром, на тој дел на стазата, обавезно има фаци, обично машки собрани по 5+, и шетаат од оние Паг-чиња (Pug) директно на стаза, а од стазата до Вардар има шескратно повеќе место баш за такви намени. Не разбирам шетање на стаза, па јас бре кога ќе излезам на шетање, одвратно ми е да шетам на асфалт, стварно не им го разбирам филмот, па уште и кога ќе се покака на стаза тоа ѕверчето мало, милина за возење
Ме смири, фала тиVazi, ne se nerviraj tolku drug pat.
2 tekili pred da vozis na staza <3
Гледаш, нив ги заборавив.Остај се ова што сте набројале, јас ќе надополнам: фраери со кучиња. Значи кај мене во Аеродром, на тој дел на стазата, обавезно има фаци, обично машки собрани по 5+, и шетаат од оние Паг-чиња (Pug) директно на стаза, а од стазата до Вардар има шескратно повеќе место баш за такви намени. Не разбирам шетање на стаза, па јас бре кога ќе излезам на шетање, одвратно ми е да шетам на асфалт, стварно не им го разбирам филмот, па уште и кога ќе се покака на стаза тоа ѕверчето мало, милина за возење
Ama ti ne me razbiras, ne sme od ista sorta, od gejovite si tiEleanor изгледа ја чеша нешто ..... чим олку плаче за тркало у локни.
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 14:59 ---
Гледаш, нив ги заборавив.
Ај што ги шетаат на патеката, ај и што серат, ама кога ќе се рашират да не може ни еден точак да помине или некој со ролери .... згора на тоа и кучињата да им се мрднати, да лаат и напаѓаат тркала на велосипед (ми се има случено тоа).
Ми иде некогаш да земам молотов и да ги спалам на место
Добро, и каква улога игра тоа, да ти не завршиш под нечиј (еве мојов во случајов) велосипед?Ama ti ne me razbiras, ne sme od ista sorta, od gejovite si ti
I so ti e gajle tebe ja ako zavrsam pod tvojot velosiped?Добро, и каква улога игра тоа, да ти не завршиш под нечиј (еве мојов во случајов) велосипед?
Океј, чим си мазохистка, ќе ти ја испунам жељатаI so ti e gajle tebe ja ako zavrsam pod tvojot velosiped?
Mavni me, iskrsi me, izgazi me.
Bolje toa nego da mi mrcis.
Pies. Mng dobrodusni be vie
E fala sto vekje nema da me zamarasОкеј, чим си мазохистка, ќе ти ја испунам жељата
Moze kje se zdruzite otkako ke padnete zaedno
Jas taka ednas padnav so eden decko I posle toa cel pat do Vlae muabet si praevme. On pred mene vozese I imase kamce I se sopna I legna na staza, a jas vozev pozadi nego I ko sto padna go skoknav I posle padnav I jas.
So trebase da mu recam?
Nepismen eden so ne znaes da vozis kaj si dosol tuka da vozis?
Sve vi smeta. Ne se samo muabetenjata. Zracite so negativna energija so iritira.
Demek vie nafurani, ste dosle da sportuvate. Abe aj.
Ako vi bese tolku do sportuvanjeto, nemase da odite vo 7.30 koga ima najgolema guzva.
Nego glummite ludilo. Sportistite jaki...
So praevte koga nemase uopste staza be, sportisti edni?
Pogresno mi gi razbiras postovite Hic ednaА, ти на кеј идеш за да си правиш муабет со непознати батковци? Кукле, мајка ти и татко ти знаат кај скиташ?