Фан Клуб: Барселона

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Пабло Ласо е Мурињо во кошарката. Тој и неговите кошаркари ниту и честитаа на Барса, ниту останаа за доделувањето на наградите и титулата. „Кога губат подаваат рака“ се вели во химната на Реал Мадрид, меѓутоа тоа веројатно не важи ниту во фудбалот ниту во кошарката (Истото се случи и во првиот натпревар, каде по победничката тројка на Марселињо со звукот на сирената, Ласо веднаш си замина и не подаде рака)...

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Какви дебили се овие не ми се верува :facepalm: Затоа Чави Пасквал држи лекции :)

Член од
17 јуни 2012
Мислења
3
Поени од реакции
2
Леле како се разбираат Иниеста и Алба на левата страна како да играле цел живот заедно.Очекувам негов трансфер што е можно најбрзо...
И јас многу ми се свиѓа како игра и мислам дека нема да му треба многу време за адаптација брзо би се уклопил,ипак е дете на Барса :cool:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Конечно вестите кои долго време ги чекам Лапорта најверојатно се враќа

"I'm ready to be returned to the club president. It is a reflection that I have to finish the season and realize that the current board is obsessed with destroying all that we do.
извор

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Дефинитивно и најбољи играч и најбоља особа од сите фудбалери :)
Затоа е и најдобар,само што на останатите арогантни копилиња не им станува јасно дека за да станеш голем фудбалер не е доволно само да играш одлично.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.740
Поени од реакции
22.916

^ Момците до Тиаго се синот на Тито(во дресот) и синот на Пеп(жолтата маица). Пред нив е некој фан. :)

^ Синот на Тито, Адриа Виланова, кој игра во Кадет Б. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom