Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Пабло Ласо е Мурињо во кошарката. Тој и неговите кошаркари ниту и честитаа на Барса, ниту останаа за доделувањето на наградите и титулата. „Кога губат подаваат рака“ се вели во химната на Реал Мадрид, меѓутоа тоа веројатно не важи ниту во фудбалот ниту во кошарката (Истото се случи и во првиот натпревар, каде по победничката тројка на Марселињо со звукот на сирената, Ласо веднаш си замина и не подаде рака)...

Какви дебили се овие не ми се верува :facepalm: Затоа Чави Пасквал држи лекции :)

Леле како се разбираат Иниеста и Алба на левата страна како да играле цел живот заедно.Очекувам негов трансфер што е можно најбрзо...
И јас многу ми се свиѓа како игра и мислам дека нема да му треба многу време за адаптација брзо би се уклопил,ипак е дете на Барса :cool:

Конечно вестите кои долго време ги чекам Лапорта најверојатно се враќа

"I'm ready to be returned to the club president. It is a reflection that I have to finish the season and realize that the current board is obsessed with destroying all that we do.
извор

Дефинитивно и најбољи играч и најбоља особа од сите фудбалери :)
Затоа е и најдобар,само што на останатите арогантни копилиња не им станува јасно дека за да станеш голем фудбалер не е доволно само да играш одлично.

178937_409526065760190_139636991_n.jpg

^ Момците до Тиаго се синот на Тито(во дресот) и синот на Пеп(жолтата маица). Пред нив е некој фан. :)

552930_409301882449275_103954137_n.jpg

^ Синот на Тито, Адриа Виланова, кој игра во Кадет Б. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom