Филмови со малкубројна актерска екипа

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.667
Поени од реакции
8.725
?????????? daj be seriozno ova e film? podosadno neso nemam gledano.. sat i pol od zivotov so nema da mozam da gi vratam :DD
Пак не е нешто ептен досадно, верувај сум гледал мнооогу подосадни филмови од него.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Одличен филм е Buried, кој успеал да се соживее и да го доживее...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Самурај, пиша во постот „ај да не кажам што се деси“ и всушност после со едно смајли успеа се да кажеш. Среќа гледан ми е филмот, се надевам не те прочитал пред да избришам некој што сака да го гледа...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Како што обожавам овакви филмови, има на темава некои кои ќе мора да ги прегледам.
Само прво со LOST да завршам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.249
Како што обожавам овакви филмови, има на темава некои кои ќе мора да ги прегледам.
Само прво со LOST да завршам.

Buried, The Next Three Days... сите 9ки и 10ки филмови. :pos:

Од цели 5 страни, пример знам дека сакаш некои како 12 angry men, од 5 страни вакви се околу 5 филмови.
И после Ио ќе ти пише, па шо очекуваше, не се сите Фајкла. :P Иначе уживај си во LOST дур ти трае. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
^
Ееееј со Ио сум за тие филмови....
И Buried и The next three days беа супер, не биди хејтерче сеа :)
12 angry men гледан така да си ме погодил за тоа :)....ќе видам не ми се којзнае колку промашени, ќе разгледам убаво, ама пред тоа имам уште 5 сезони.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.249
Некој wannabe или не го памтам можеби has-been во кутија цело време, темно за да процениш глума, оти природно си е испотен чини. 9ка.
Летачките канти, КАТА ЕЕЕЈ од LOST, Hugh JACKMAN... не чини. Пф. :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Некој wannabe или не го памтам можеби has-been во кутија цело време, темно за да процениш глума, оти природно си е испотен чини. 9ка.
Летачките канти, КАТА ЕЕЕЈ од LOST, Hugh JACKMAN... не чини. Пф. :icon_lol:
Тоа со кантите му е најголема грешка во животот, ама ваљда ќе го сфати тоа некогаш :) (можда тајно го обожава филмот ама едноставно нејќе да признае....)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Одличен филм е Buried, кој успеал да се соживее и да го доживее...
Лошо времево, удира во глава :) Kако се соживеа и доживеа со филмов, поим неам :)

Океј е, го дискутиравме, многу нелогичности, многу добри поенти...

Инаку сакам вакви филмови, повеќето што ги кажавте ги имам гледано а другите сакам да ги гледам али коа у пм, треба да ви се забрани да препорачувате повеќе од два филма во една тема.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Лошо времево, удира во глава :) Kако се соживеа и доживеа со филмов, поим неам :)

Океј е, го дискутиравме, многу нелогичности, многу добри поенти...

Инаку сакам вакви филмови, повеќето што ги кажавте ги имам гледано а другите сакам да ги гледам али коа у пм, треба да ви се забрани да препорачувате повеќе од два филма во една тема.
Пробај да се замислиш во ковчег in the middle of nowhere, како се обидуваш да си го спасиш животот, ако ти успее добро... ок знам дека не ти успеа. Го дискутиравме точно, нема ваљда пак да го дискутираме само заради wot :rolleyes:

You lucky bastard, подобро да немаш време отколку да немаш филмови за гледање :)

Kajgana Shop

На врв Bottom