NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
колку ќе ми биде мило да ги плеснат овие ѕвездениве Мајами...да плачат!

Ау Ау Ау,каква утакмица овакво финале сме немале долго време.

Инаку “чир-лидеркиве“ на Тандер можат вода да им носат на овие од Мајами. Не знам дали на преносот што оди за Европските телевизии ги даваат меѓу тајмаутите, ама јаки се стварно...
27166957.png

судииве дома да ги пратат.

ЦЦЦ како мали деца се Оклахома ,такви поклони од Вејд не ги искористија,тешко дека ќе победат на гости барем една.

Одлично 2-1 за Мајами! (y)

Многу јака утакмица... Имаа шанса OKC кога заеба Вејд на 2 минути пред крај, ама тоа е тоа. :)

Тоа е тоа мајами и вејд им дадоа шанса,окс не успеа да ја искористи,останува да пробаат да напрват брејк, у наредните два меча.

Им дојдоа од управа за јавни приходи да им наплатат на Оклахома данок за неискуство

Добро бе ова е страмота,РЕЗИЛ,БРУКА...дотолку сакат титулата да му ја поклонат на Мајами барем нека не играат оклахома да не се резилат вака јавно судиите...толкава помош немам видено од game 7 2010 година кога судиите му ја поколнија титулата на Лејкерси..вечерва како реприза да гледав..резил..Џејмс прави на двапати пробивање а овие кош со додатно:tapp:

вејд ко зорле да сака да ја продаде утакмицата, исто ко на претходната. премногу се опуштат мајами, они мислат утакмицата на крај сама ќе им дојди
--- надополнето: Jun 18, 2012 3:15 AM ---
тоа со леброн врз дјурант ако беше фаул у напад :facepalm:
убаво се гледаше дека дјурант за пола секунда закасни, не се постави како шо треба

пак ли бе со судиите. мајами тепа, пак судиите биле криви :tapp:

Не навивам ни за Оклахома ни за Мајами и искрено ќе кажам дека кошарката што ја гледам во ова финале посебно во оваа утакмица ме разочара, по лоша кошарка не сум гледал до сега .. грешки еден куп на двете страни, шутеви од неизградени акции .. ама тоа е кога и во двата тима нема асални плејови, за центри да не зборуваме, се се сведува на трчање, фаули, шутеви и банани .. катастрофа !!

Па јас не знам што беше она...уште судиите да играа со нив и да му правеа блок на играчите на Оклахома..она беше типичен ГРАБЕЖ...Дурант три пати најмалце на крајот по раце го перкаа ни фал ни ништо..сефалоша ја забива вејд како стока по раце го мава овие ниту помислуваат да дадат додатно..вејд си дава кош што е норамлно и се пика во перкинс и нормално додатно...џејмс двапати како тенк прави пробивање овие нормално кош со додатно..што уште требаше да направат??..не му е срам??..што требаше???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom