NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
M

MrzaRules

Гостин
колку ќе ми биде мило да ги плеснат овие ѕвездениве Мајами...да плачат!

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ау Ау Ау,каква утакмица овакво финале сме немале долго време.

G

grande-juve

Гостин
Инаку “чир-лидеркиве“ на Тандер можат вода да им носат на овие од Мајами. Не знам дали на преносот што оди за Европските телевизии ги даваат меѓу тајмаутите, ама јаки се стварно...

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
судииве дома да ги пратат.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
ЦЦЦ како мали деца се Оклахома ,такви поклони од Вејд не ги искористија,тешко дека ќе победат на гости барем една.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Одлично 2-1 за Мајами! (y)

Многу јака утакмица... Имаа шанса OKC кога заеба Вејд на 2 минути пред крај, ама тоа е тоа. :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Тоа е тоа мајами и вејд им дадоа шанса,окс не успеа да ја искористи,останува да пробаат да напрват брејк, у наредните два меча.

G

grande-juve

Гостин
Им дојдоа од управа за јавни приходи да им наплатат на Оклахома данок за неискуство

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Добро бе ова е страмота,РЕЗИЛ,БРУКА...дотолку сакат титулата да му ја поклонат на Мајами барем нека не играат оклахома да не се резилат вака јавно судиите...толкава помош немам видено од game 7 2010 година кога судиите му ја поколнија титулата на Лејкерси..вечерва како реприза да гледав..резил..Џејмс прави на двапати пробивање а овие кош со додатно:tapp:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
вејд ко зорле да сака да ја продаде утакмицата, исто ко на претходната. премногу се опуштат мајами, они мислат утакмицата на крај сама ќе им дојди
--- надополнето: Jun 18, 2012 3:15 AM ---
тоа со леброн врз дјурант ако беше фаул у напад :facepalm:
убаво се гледаше дека дјурант за пола секунда закасни, не се постави како шо треба

пак ли бе со судиите. мајами тепа, пак судиите биле криви :tapp:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.842
Не навивам ни за Оклахома ни за Мајами и искрено ќе кажам дека кошарката што ја гледам во ова финале посебно во оваа утакмица ме разочара, по лоша кошарка не сум гледал до сега .. грешки еден куп на двете страни, шутеви од неизградени акции .. ама тоа е кога и во двата тима нема асални плејови, за центри да не зборуваме, се се сведува на трчање, фаули, шутеви и банани .. катастрофа !!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па јас не знам што беше она...уште судиите да играа со нив и да му правеа блок на играчите на Оклахома..она беше типичен ГРАБЕЖ...Дурант три пати најмалце на крајот по раце го перкаа ни фал ни ништо..сефалоша ја забива вејд како стока по раце го мава овие ниту помислуваат да дадат додатно..вејд си дава кош што е норамлно и се пика во перкинс и нормално додатно...џејмс двапати како тенк прави пробивање овие нормално кош со додатно..што уште требаше да направат??..не му е срам??..што требаше???

Kajgana Shop

На врв Bottom