Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.881
Ајде нека биде така...
И ние правиме грешки, и нормално дека некогаш ќе ни промакне нешто пошто навиваме секоја недела, имаме многу кореографии и нормално во толку навивани мечеви дека ќе направиме некоја грешка (мада ваква "грешка" нигде не се смета како грешка во навивачкиот свет). Не сме мислеле дека некој може од контењери да ги вади или од слични места. Да не треба да одиме до Дризла и да ги палиме?

Сега ми текна за ваљакот и слободно барај мој пост кај сме рекле дека тоа е трофеј.
Ти ги спомнав и тие како мотки во погорниот пост, ваљда од иста утакмица беше.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
sega sum zbunet, koreo e trofej ili ne, komiti? koga vise pocnavte da gi postavuvate ultras-pravilata, bi trebalo da ni razjasnite i na nas naivnite

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Абе за трофеј се важеше, ама веќе не се важи како таков :D

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
aa, znaci se upgrade-iraat sekoji 4-5 meseci pravilata od komitite, oviee, adminite de

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
ги читам последниве постови и само едно ми доаѓа на памет ..
луд јебе збуњеног .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.881
sega sum zbunet, koreo e trofej ili ne, komiti? koga vise pocnavte da gi postavuvate ultras-pravilata, bi trebalo da ni razjasnite i na nas naivnite
Нема ни Т од трофеј...
Ист е муабетот и за тоа што го земаа Пирати пред некоја година, па после им пеевме Ѓубретари :icon_mrgr:
Пошто не набедивте дека лани сме викале дека тоа со ваљакот што го собрале Војводи по стадион било трофеј, слободно прочешлајте ја темава и најдете каде е речено нешто такво од наша страна :icon_mrgr:
Темата била затворена тој период :гик:

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Нема ни Т од трофеј...
Ист е муабетот и за тоа што го земаа Пирати пред некоја година, па после им пеевме Ѓубретари :icon_mrgr:
Пошто не набедивте дека лани сме викале дека тоа со ваљакот што го собрале Војводи по стадион било трофеј, слободно прочешлајте ја темава и најдете каде е речено нешто такво од наша страна :icon_mrgr:
Темата била затворена тој период :гик:
vie si znaete, ne rekov nisto jas

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Трофеј е бе како не е (y) :vozbud: Имало и многу повредени :vozbud:не ви е лесно ЕЈ !!! :icon_mrgr: :facepalm: Дај шала на страна проверете добро во другиот контејнер би требало таму да е и црното покривно знаме ;) Може некад ќе се сретнеме па ќе има со што да се фалите :LOL: :rolleyes:

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
Daj boze da se sretneme pak, od sekoja sredba so vas sme imale so sto da se pofalime taka da ne se somnevam vo toa no koga sme kaj trofeite poznati ste za opravduvanje i vadenje od situacii koa stanalo zbor za izguben rekvizit, trans pa sea i koreografija, ovie se raboti sto mora da se cuvaat vo sekoj moment (osven koreografiite i parolite sto se unistuvaat da ne dojde do vakva situacija da se manipulira so niv) a ova go znaete dobro posto vie ste "ultrasi so svetsko renome", pa zatoa vinata najdete ja kaj vas ubavo si prizna siber r. pamet za drug pat oti vasiot protivnik nikogas ne spie.
A stom vikate deka e dzubre da ve prasam uste nesto: Zosto posle sekoja utakmica koreografiite ne gi frlate tuku gi kinete/palite? Ako e dzubre neka e dzubre sekogas ne samo koa vi e odzemena. :)

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Сајбер горе нешто ви посочи, а вие пробувате да ја извртите темата. Што муцки сте вие. Дал е запалено или искинато не е важно. Важно е што е више искористена бе шуплекси! Така да може слободно да ги пратите конкурсите на Комуналец, па може и некој денар да заработите од вашите дејствија.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Daj boze da se sretneme pak, od sekoja sredba so vas sme imale so sto da se pofalime taka da ne se somnevam vo toa no koga sme kaj trofeite poznati ste za opravduvanje i vadenje od situacii koa stanalo zbor za izguben rekvizit, trans pa sea i koreografija, ovie se raboti sto mora da se cuvaat vo sekoj moment (osven koreografiite i parolite sto se unistuvaat da ne dojde do vakva situacija da se manipulira so niv) a ova go znaete dobro posto vie ste "ultrasi so svetsko renome", pa zatoa vinata najdete ja kaj vas ubavo si prizna siber r. pamet za drug pat oti vasiot protivnik nikogas ne spie.
A stom vikate deka e dzubre da ve prasam uste nesto: Zosto posle sekoja utakmica koreografiite ne gi frlate tuku gi kinete/palite? Ako e dzubre neka e dzubre sekogas ne samo koa vi e odzemena. :)
Корегорафија и паролите се чуваат само додека не бидат искористени ,после тоа што да им правиме на најлоните , и ајде кажи што треба на таа со котелот да ја запалиме со бакљи пошо друг начина д асе уништи нема или пак да си земе цела опрема со нас ножици ,ниж и да ја сечеме на парчиња, да сте ја земале пред да биде употребена или па да ни ја уништевте пред да ја употребиме може и ќе требаше сеа да ќутиме ама вака употребена корегрфија собрана од контејнери што може друго да бидете освен ѓубретари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom