- Член од
- 2 февруари 2006
- Мислења
- 1.500
- Поени од реакции
- 160
Денес после скоро 9 месеци лежакање и качени 5-6 кила (нормално ако се земе во предвид изгубена мускулна маса + наталожено масти е многу повеќе) решив да почнам пак од поново. Сум паднал многу од последна серија 100кг бенч 8 повторувања сега од двај 65кг, маса со која се загревав порано. Ама ако нема да се преоптеретувам од почеток со мислите на што сум бил а што сум сега за да не го повредам грбот пак и барем првиот месец ќе идам полека.
Еден краток (1 саат) ама бар за мене доста напорен тренинг со 10 минути загревање, и после гради, бицепс и подлактица. И после толку време си ја отворив кантата со протеин пак. Сеа да се надеваме дека нема да ме напушти мотивацијата и во среда идам на трицепс, грб, трапез и стомачни+грбни. Ќе почнам да работам и на нормализирање на искраната и исфрлање на чоколадите, чипсовите и сладоледите и брзата храна. Сакам да се осекам моќно и полн со енергија ко порано и ветувам ќе работам на тоа!
Ми фалеше чуството коа ти гори мускулот после напорен тренинг
Еден краток (1 саат) ама бар за мене доста напорен тренинг со 10 минути загревање, и после гради, бицепс и подлактица. И после толку време си ја отворив кантата со протеин пак. Сеа да се надеваме дека нема да ме напушти мотивацијата и во среда идам на трицепс, грб, трапез и стомачни+грбни. Ќе почнам да работам и на нормализирање на искраната и исфрлање на чоколадите, чипсовите и сладоледите и брзата храна. Сакам да се осекам моќно и полн со енергија ко порано и ветувам ќе работам на тоа!
Ми фалеше чуството коа ти гори мускулот после напорен тренинг