Би требало да ти ги врататНа мојата картичка од Спорт Лајф другарче уплатил дека Кварезма ќе даде гол на утакмицава со Данска и дека не влегол му рачуна коефициент,ама го фрли ливчето ,ќе ми ги вратат парите?
Ај ако имал некој ваква дешавка нека пише![]()
По мене нема шанса двете да тепаат,мислам дека Англичаниве нема да победат.Би требало да ти ги вратат
П.с утре и Англија и Франција ако тепат мераци ^_^
Не бе најдобар е тренерот ... да можеше тој цела екипа на ливерпул ке ја земеше .. ама штета што суарез , кајт , родригез , шкртел и останатите не се англичани .. не знам само што сакаше да постигне со тоа .... и одлични тактики прави го реди чембрлејн 1 постава а волкот на клупа ..Кај ќе победат англија не заебавајте...таа чист 1X или за похрабрите X бидејќи како што ги гледав Англичаните со Франција се невидена чорба..ни игра имаат ,ни некоја концепција плус немаат некој екстра индивидуалци..па и глуп тренер имаат налет тоа и очекувам Џерард лев бек да го стави...тотално неорганизирана екипа..плус играат против традиционално незгоден противник за нив Шведска со Ибраносович во врвна форма..таа ГГ најубо
Кога игра ?Argentina - Bugarija -160.5 ALL IN
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 11:53 ---
Federer - Raonic -2 3.2 Moram da probam
Odbojkata vo 2 nokeska mislamКога игра ?
Во моцарт е 178.5Odbojkata vo 2 nokeska mislam
Tenisot od 3 go pisit