Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Диаме со сигурност нема да дојде, нашите открија дека Диаме е срцев болесник!
Тогаш Коуди и Спиринг ќе играат
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 23:08 ---
Jim Boardman ‏@JimBoardman
Been told #LFC have opened talks with Hoffenheim for Sigurdsson. The fee likely to be more than the 9m euro #SCFC agreed.
Ајде ајде.... Дај Боже и до 20 милиони да стигнат. Таков е редот. Инаку Роџерс сменил неколку скаути. Јас на негово место сите би ги отпуштил
Го повредив прстот на десната рака, затоа ретко постирам (сега си велите ќути имало спас од овај :D) па вака понекогаш ќе профрчи некој мој пост.....лев бек- Стринич игра одлично за Хрватска а сигурно нема многу да не кошта....
Сигурсон- многу е извесно оти кај нас ќе дојди.....
Џагоев- нема шанса и Сигурдсон и Џагоев да го купиме двајцата играат иста позиција....
Сега засега толку од "трипрстиот" the_kop :D :D :D
Стринич, Вујнич, Теткич.......шо е бе ова??? Циркус? Како прво нема име за да игра во Ливерпул. За друго да не правиме муабет.
А шо бе ако ти е здрав и повредениот прст тогаш 4 имаш вкупно?? :eek: Ти викам ја штетни се петардите
И не кажа......жената битолчанка е или?? :icon_lol:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833

Ајде ајде.... Дај Боже и до 20 милиони да стигнат. Таков е редот. Инаку Роџерс сменил неколку скаути. Јас на негово место сите би ги отпуштил
Стринич, Вујнич, Теткич.......шо е бе ова??? Циркус? Како прво нема име за да игра во Ливерпул. За друго да не правиме муабет.
А шо бе ако ти е здрав и повредениот прст тогаш 4 имаш вкупно?? :eek: Ти викам ја штетни се петардите
Кога стигна толку брзо да пишеш, зар не играше ти сеа против Англија ? :eek:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Кога стигна толку брзо да пишеш, зар не играше ти сеа против Англија ? :eek:
Значи на двајца досега ви текна дека сум играл :icon_lol: Во соблекувална лаптоп си носам бе :D
Само една работа......тој е РосеНберг а јас сум РосеМберг. Мада ќе размислам за ова со буквава можи и ќе си ја сменам во н. А гледам често и РоЗеНберг ме викаат така да "с" и "м" можи да ги сменам во "з" и "н" :coffee:
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 23:59 ---
Инаку Керол трет по истрчани километри :eek: Да трчаше вака за нас кај ќе ни беше крајот???

S

Stivie G

Гостин
Инаку Керол трет по истрчани километри :eek: Да трчаше вака за нас кај ќе ни беше крајот???
Шо те чуди? Керол вечерва беше напред назад цело време.
п.с.Немој да ми кажеш дека име не си смислил:pos:.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Шо те чуди? Керол вечерва беше напред назад цело време.
п.с.Немој да ми кажеш дека име не си смислил:pos:.
Абе добро вечерва пак ипак. За нас требаше цела сезона вака како црнец да трча :LOL: Ако продолжи вака нема да ни треба црнец во екипата :ROFLMAO:
Не бе не смислив. Зафатен бев и ќе бидам уште 2-3 дена. После ќе го решиме спорот со името (y)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
нема ништо подобро да лежиш на кревет да гледаш европско и наеднаш од џамот ти скока мачка искубана :D
керол освен голот небеше кузнае колку заприметлив мада ја највеќе џонсон го гледав па втора утакмица како прави почетничка грешка , одбрана е слаб за разлика од напред кога се придодава во акција треба работење на пријателските бааѓи роџерс со манекениве наши

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Only one... ANDY CARROLL !! Па нека не го става пак Хоџо :P

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Гледај ја Хрватска наредниот пат ќе видиш за каков играч се работи со одлични офанзивни карактеристики, баш каков нас ни треба, плус за бек-ап, случајно Сото да не имаше повеќе име?
Па еден ми е повреден ама уште еден до него е мобилизиран, така да 3 имам и тешко можам да пишувам, и не е од петарди од фудбал играње е :D
Не е Битолчанка ;)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Гледај ја Хрватска наредниот пат ќе видиш за каков играч се работи со одлични офанзивни карактеристики, баш каков нас ни треба, плус за бек-ап, случајно Сото да не имаше повеќе име?
Па еден ми е повреден ама уште еден до него е мобилизиран, така да 3 имам и тешко можам да пишувам, и не е од петарди од фудбал играње е :D
Не е Битолчанка ;)
Абе каков сака нека е. Пара се нема. Еве 10 милиони евра на Сигурдсон ќе фрлат а ако е буџетот 30 (море и 40 нека е) ќе имаме пари за едно квалитетно крили и бек ап напаѓач. Деструктивец и лев бек за бек ап курле ќе купи. Младинците ќе играат нема друго чаре

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Абе каков сака нека е. Пара се нема. Еве 10 милиони евра на Сигурдсон ќе фрлат а ако е буџетот 30 (море и 40 нека е) ќе имаме пари за едно квалитетно крили и бек ап напаѓач. Деструктивец и лев бек за бек ап курле ќе купи. Младинците ќе играат нема друго чаре
Сигурдсон за 10м и Тељо за 7-8 не се лоши трансфери ..Али ќе мора уште на еден баш 20це да фрлат на некој малце постар и поквалитетен (а да не е Рамирез)

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
абе каков тељо ни треба докажан, не дете за такви како тељо има во школата нека зимаат од таму
зошто го пуштија пачеко за да го земат тељо ? :facepalm: истото и со сусо ќе биде ...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ја ипак сум за Манџукич. Мораме еден таков напаѓач да зееме. Хрвативе сеа сите ги пратат, се надевам дека и нашиве скаути ќе го предложат овој на Бренди. Не сум кренал раце од Хоилет уште исто, добро би било да се убеди да се донесе у нашите редови. Адам Џонсон одамна го зборам, од лани ми е желба. Сигурдсон... ја знаеме веќе цела ситуација. Уште еден замена деструктивец и лев бек да најдеме за ефтини пари. Ако ова се исполни (иако се мали шансите), тоа би го нарекол успешен трансфер период за нас.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
абе каков тељо ни треба докажан, не дете за такви како тељо има во школата нека зимаат од таму
зошто го пуштија пачеко за да го земат тељо ? :facepalm: истото и со сусо ќе биде ...

Пачеко брат не го бива , Тељо има потези има осет за гол ,многу е поквалитетен а и 20 годишен е нели таква ни е политиката..Тељо Стерлинг и Сусо се одлична основа за иднината .. Еден да стане врвен од нив на коњ сме.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Има потези ама на играч кој следната сезона му завршува договорот со барса да се лупа 8 милиони НЕ фала. не попуштаат барса а да бевме ние до сега трипати ќе беше продаден за некоја смешна сума од 2/3 милиони

Kajgana Shop

На врв Bottom