Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Пак од денес половичен успех, процентот сега е 9/14
Ај за утре уште сега да истипувам пошто тешко да се уклучам на нет...

Шведска-Англија 2&0-2
Украина-Франција 2&3+

На мојата картичка од Спорт Лајф другарче уплатил дека Кварезма ќе даде гол на утакмицава со Данска и дека не влегол му рачуна коефициент,ама го фрли ливчето ,ќе ми ги вратат парите?
Ај ако имал некој ваква дешавка нека пише :)

На мојата картичка од Спорт Лајф другарче уплатил дека Кварезма ќе даде гол на утакмицава со Данска и дека не влегол му рачуна коефициент,ама го фрли ливчето ,ќе ми ги вратат парите?
Ај ако имал некој ваква дешавка нека пише :)

Би требало да ти ги вратат :)
П.с утре и Англија и Франција ако тепат мераци ^_^

Би требало да ти ги вратат :)
П.с утре и Англија и Франција ако тепат мераци ^_^
По мене нема шанса двете да тепаат,мислам дека Англичаниве нема да победат.

Кај ќе победат англија не заебавајте...таа чист 1X или за похрабрите X бидејќи како што ги гледав Англичаните со Франција се невидена чорба..ни игра имаат ,ни некоја концепција плус немаат некој екстра индивидуалци..па и глуп тренер имаат налет тоа и очекувам Џерард лев бек да го стави...тотално неорганизирана екипа..плус играат против традиционално незгоден противник за нив Шведска со Ибраносович во врвна форма..таа ГГ најубо

Кај ќе победат англија не заебавајте...таа чист 1X или за похрабрите X бидејќи како што ги гледав Англичаните со Франција се невидена чорба..ни игра имаат ,ни некоја концепција плус немаат некој екстра индивидуалци..па и глуп тренер имаат налет тоа и очекувам Џерард лев бек да го стави...тотално неорганизирана екипа..плус играат против традиционално незгоден противник за нив Шведска со Ибраносович во врвна форма..таа ГГ најубо
Не бе најдобар е тренерот ... да можеше тој цела екипа на ливерпул ке ја земеше .. ама штета што суарез , кајт , родригез , шкртел и останатите не се англичани .. не знам само што сакаше да постигне со тоа .... и одлични тактики прави го реди чембрлејн 1 постава а волкот на клупа ..:tapp:

Не е ни Шведска ништо подобра.
Ќе си тепа Англија 1:0.

Ајмо Франција 2 и Шведска 1 :D

И на голчиња 2-3 Г Фран
ГГ 3+ Швед

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom