Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Немам глас на телевизоров на програми што ми се на една фрекфенција ко МТВ 1,2,3 и Канал 5 :D
Така да само по фаци го оценувам составов :D
Значи Дамјан растура а?
Брат џабе да имаш глас,овие кретениве се утепаа од викање,ВОЈДАН ВОЈДАН ВОЈДАН,а 1 кош не дае:D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
па да ти е*ам Златкото :D , еднаш за 9ката вика Војдан, сеа Дамјан! :pos:

Ја мислам дека не си ги смениле бројките и дека 9ка е Дамјан.

инаку, 15:2 серија на крајот на првото полувреме. (y)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
Дамјан растура, ете за сите што збореа дека нема квалитет дечково :D Кирил Николовски игра многу под импресии, има доста прецизен шут, а денес се изнапромашува. За Војдан не смее да се збори лошо, Чековски изигра солидно иако не напаѓачки, Самарџиски треба малце похрабро да влегува во дуелите, ме изненади со шутевите од далечина :D Пријателска е, ова не мора ништо да покажува, ама доста солидна игра на нашите, посебно одбрамбено.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.330
Значи Дамјан ја даде и последнава тројка :D
Браво, браво сака да им врати за светското :D
35-30 против првиот состав на Русија резултат кој е над очекувањата...
Засега се гледа слабоста од немање на играч кој ќе ја организира играта, во случај кога Грин е надвор од теренот...
И одбранава е слаба некако особено кога ставаат повисока петорка Русиве, али бар доста скокови им лапнавме во нападот...
Се гледа и дека кога го имаат Кириленко на паркетот немаме никакво решение :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи Дамјан ја даде и последнава тројка :D
Браво, браво сака да им врати за светското :D
:D
За европското. :icon_mrgr:
Тоа и јас сакав да кажам, максимално е мотивиран. :vozbud:

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Дамјан растура, ете за сите што збореа дека нема квалитет дечково :D Кирил Николовски игра многу под импресии, има доста прецизен шут, а денес се изнапромашува. За Војдан не смее да се збори лошо, Чековски изигра солидно иако не напаѓачки, Самарџиски треба малце похрабро да влегува во дуелите, ме изненади со шутевите од далечина :D Пријателска е, ова не мора ништо да покажува, ама доста солидна игра на нашите, посебно одбрамбено.
Јас живеам во Литванија и често одам на натпревари кога игра Самарџиски во Л.Ритас. И можам да кажам со сигурност дека од кога игра таму има постигнато неверојатен напредок, поготово кога шутира од далечина а исто така и под кош е се подобар и подобар.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Војдан и Дамјан многу се имаат подобрено, ќе биде од големо значење нивната игра на квалификациите. Имаме многу офанзивни скокови од тоа сум изненаден.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.002
Поени од реакции
5.636
па да ти е*ам Златкото :D , еднаш за 9ката вика Војдан, сеа Дамјан! :pos:

Ја мислам дека не си ги смениле бројките и дека 9ка е Дамјан.

инаку, 15:2 серија на крајот на првото полувреме. (y)
Aбе и по лик се разликуваат, Војдан е тој што е насмеаниот, а Дамјан е тој што секогаш е смуртен :pos:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Какво дрвце е Чековски :facepalm:, под кош банани пие, а Грин сакаше да игра пик ен рол со него :vozbud::pos: Да му палиме свеќи за здравје на Тошка.

Дамјан, Војдан :cuc: златни деца имаме. Пеџа пријатно изненадува, додека повеќе очекував од Кире Николовски...

1

1292

Гостин
Јас живеам во Литванија и често одам на натпревари кога игра Самарџиски во Л.Ритас. И можам да кажам со сигурност дека од кога игра таму има постигнато неверојатен напредок, поготово кога шутира од далечина а исто така и под кош е се подобар и подобар.
Приметив ,очекувам да имаме помалку проблеми со центрите.
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 18:27 ---
Костовски ниту еднаш не успеа да додаде, има трема. :icon_lol:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Марче Зелениот...:ROFLMAO:

Овој Кириленко...o_O