Кошаркарска репрезентација на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Христов
  • Време на започнување Време на започнување
Немам глас на телевизоров на програми што ми се на една фрекфенција ко МТВ 1,2,3 и Канал 5 :D
Така да само по фаци го оценувам составов :D
Значи Дамјан растура а?
Брат џабе да имаш глас,овие кретениве се утепаа од викање,ВОЈДАН ВОЈДАН ВОЈДАН,а 1 кош не дае:D

па да ти е*ам Златкото :D , еднаш за 9ката вика Војдан, сеа Дамјан! :pos:

Ја мислам дека не си ги смениле бројките и дека 9ка е Дамјан.

инаку, 15:2 серија на крајот на првото полувреме. (y)

Дамјан растура, ете за сите што збореа дека нема квалитет дечково :D Кирил Николовски игра многу под импресии, има доста прецизен шут, а денес се изнапромашува. За Војдан не смее да се збори лошо, Чековски изигра солидно иако не напаѓачки, Самарџиски треба малце похрабро да влегува во дуелите, ме изненади со шутевите од далечина :D Пријателска е, ова не мора ништо да покажува, ама доста солидна игра на нашите, посебно одбрамбено.

Значи Дамјан ја даде и последнава тројка :D
Браво, браво сака да им врати за светското :D
35-30 против првиот состав на Русија резултат кој е над очекувањата...
Засега се гледа слабоста од немање на играч кој ќе ја организира играта, во случај кога Грин е надвор од теренот...
И одбранава е слаба некако особено кога ставаат повисока петорка Русиве, али бар доста скокови им лапнавме во нападот...
Се гледа и дека кога го имаат Кириленко на паркетот немаме никакво решение :D

Значи Дамјан ја даде и последнава тројка :D
Браво, браво сака да им врати за светското :D
:D

За европското. :icon_mrgr:
Тоа и јас сакав да кажам, максимално е мотивиран. :vozbud:

Дамјан растура, ете за сите што збореа дека нема квалитет дечково :D Кирил Николовски игра многу под импресии, има доста прецизен шут, а денес се изнапромашува. За Војдан не смее да се збори лошо, Чековски изигра солидно иако не напаѓачки, Самарџиски треба малце похрабро да влегува во дуелите, ме изненади со шутевите од далечина :D Пријателска е, ова не мора ништо да покажува, ама доста солидна игра на нашите, посебно одбрамбено.
Јас живеам во Литванија и често одам на натпревари кога игра Самарџиски во Л.Ритас. И можам да кажам со сигурност дека од кога игра таму има постигнато неверојатен напредок, поготово кога шутира од далечина а исто така и под кош е се подобар и подобар.

Војдан и Дамјан многу се имаат подобрено, ќе биде од големо значење нивната игра на квалификациите. Имаме многу офанзивни скокови од тоа сум изненаден.

па да ти е*ам Златкото :D , еднаш за 9ката вика Војдан, сеа Дамјан! :pos:

Ја мислам дека не си ги смениле бројките и дека 9ка е Дамјан.

инаку, 15:2 серија на крајот на првото полувреме. (y)
Aбе и по лик се разликуваат, Војдан е тој што е насмеаниот, а Дамјан е тој што секогаш е смуртен :pos:

Aбе и по лик се разликуваат, Војдан е тој што е насмеаниот, а Дамјан е тој што секогаш е смуртен :pos:
Е ај сгеа да те видам :icon_lol:
getImageThumbnail.axd

508230A60E28B341A9813AE440997AA3.jpg

Какво дрвце е Чековски :facepalm:, под кош банани пие, а Грин сакаше да игра пик ен рол со него :vozbud::pos: Да му палиме свеќи за здравје на Тошка.

Дамјан, Војдан :cuc: златни деца имаме. Пеџа пријатно изненадува, додека повеќе очекував од Кире Николовски...

Јас живеам во Литванија и често одам на натпревари кога игра Самарџиски во Л.Ритас. И можам да кажам со сигурност дека од кога игра таму има постигнато неверојатен напредок, поготово кога шутира од далечина а исто така и под кош е се подобар и подобар.
Приметив ,очекувам да имаме помалку проблеми со центрите.
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 18:27 ---
Костовски ниту еднаш не успеа да додаде, има трема. :icon_lol:

Марче Зелениот...:ROFLMAO:

Овој Кириленко...o_O

Дамјане, ооо, Дамјане, се разигра максимално!:cuc:

Костовски :tapp: сега уште по криво ми е што не го земаа Огнен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom