Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Супер ке биде со два напаѓачи,само ме мачи кој ке играат во средина,на крилата може ке останеме осакатени со Волкот и Жервињо,Подолски катастрофа е на ЕП сега за сега.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
А Подолски не коштал 18 милиони и тоа фунти. Бреее
Ако 8те си ги искористиле како “административни трошоци„ подмитувачите...може да!
Повеќе од 10-12 милиони нашиве не даваат .. ни давале, а дали ќе...тешко повторно!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ако 8те си ги искористиле како “административни трошоци„ подмитувачите...може да!
Повеќе од 10-12 милиони нашиве не даваат .. ни давале, а дали ќе...тешко повторно!
На Мертесакер му ги дале тие 8, исто и сега ако дојде Жиро, пола на Косиели ќе му и дале. :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
На Мертесакер му ги дале тие 8, исто и сега ако дојде Жиро, пола на Косиели ќе му и дале. :)
Комотно се спремаме за нова транзиција... ги отпуштаме сите Скаути!
Инсајдери си имаме, доволни ни се !
2/3 милиони годишно од плати и дополнителни трошкови..чуваме !

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ван Прсиии, убав гол даде. Добро е, ќе се одмори за наредната сезона.
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 23:01 ---
Наеднаш.. Арсенал станува се што беше порано
Венгер се опаметува... игра со 2 шпиц играчи ...како што беше порано
Освојуваме нешто... како што освојувавме порано !
Или само сон е ова а? хаха
Имаш гледано Lost ? Дезмонд, во душата :))) (If you have watching, you'll understood this) :D
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 23:08 ---
И друго, можеме колку сакаме да јадеме трици за Никлас, ама после Робин ни е втор напаѓач во тимот. Убеден сум !!

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Не ми се верува дека на Подолски т.е. Келн му дале повеќе од 10-12 милиони.

Во врска со Жиру, мислам дека ќе биде замена за Шамак. Ако е така тогаш супер. Ова последново само ако се снајде во тимов Жиру. И за Жервињо се изначитавме дека е ѕвер, па типот не може со топката да се сврзе, особено втора половина од првенство. Мислам дека ни фали едно крило, искусно - брзо, само Чембрлејн ми се свиѓа од постава, на Тео не можеш да се потпреш, за Жервињо прочитај погоре, Мијачи мислам дека е млад и ќе му дојде добро уште една сезона на позајмица. И јас би го зачувал Бендтнер, денеска одигра одлично и мислам дека е пет пати подобар од Шамак, ама по се изгледа дека и он не сака да остане во Арсенал (како да се чувствува изневерен од Венгер, барем така ми делува по изјавите минатиов период).

И Подолски мислам дека изигра солидно, тоа што му беше кажано си го изигра, а на утакмицата со Португалија ја видовме и неговата левица на дело. Страшен шут има.

Пздрав Топџии!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Полди на европсково мислам ради позицијата во тимот не го забележуваме многу, за Гомез да дојде во прв план. Инаку не се сомневам дека ако го стават како централен ќе паѓаат голчиња, до сеа е ко нинџа, нигде се не види. :D

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Полди на европсково мислам ради позицијата во тимот не го забележуваме многу, за Гомез да дојде во прв план. Инаку не се сомневам дека ако го стават како централен ќе паѓаат голчиња, до сеа е ко нинџа, нигде се не види. :D
Се согласувам.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Од пет такви еден ќе се погоди, затоа има фудбалски школи и младински екипи!
Многу јасно затоа неможе сите.
Озјакуп Ленсбури и таквите ко нив не се за прв тим. За прв тим е некој ко Вилшир или Фабрегас или Окс кој ќе се пробие на 17-18-19 години, а не некој што начукал 21 година.

Оправдувам младински школи ама не оправдувам давање шанса на играчи кои не се квалитетни за Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Многу јасно затоа неможе сите.
Озјакуп Ленсбури и таквите ко нив не се за прв тим. За прв тим е некој ко Вилшир или Фабрегас или Окс кој ќе се пробие на 17-18-19 години, а не некој што начукал 21 година.

Оправдувам младински школи ама не оправдувам давање шанса на играчи кои не се квалитетни за Арсенал
И Ленс и Ози се прекрасни играчи... и место да се маткаме ко што се маткавме со Бишоф и до некаде некои као Истмонд... да не зборам за уште по анонимуз некои... овие 2ца многу ми е криво пред се што Ози го пуштивме, а за Ленс ќе видиме..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
И Ленс и Ози се прекрасни играчи... и место да се маткаме ко што се маткавме со Бишоф и до некаде некои као Истмонд... да не зборам за уште по анонимуз некои... овие 2ца многу ми е криво пред се што Ози го пуштивме, а за Ленс ќе видиме..
Немој да ме јебеш бре. Прекрасни играчи за каде? За у Вест Хем?
Ленсбури има 22 години и неможе да фати место у Вест Хем, Озјакуп немаша никакви шанси да избори место во прв тим помеѓу тие средњаци што ги имаме а веќе има 20 години.

Со Бишоф никогаш не сме се маткале, човекот има одиграно цели 15 минути во дресот на Арсенал, беше промашен трансфер. Истмонд од секогаш бил дрво.

Незнам како не сфаќате дека со Ленсбури, Озјакуп, Рис Марфи, Фримен, Истмонд, Вела и остали играчи кои се добри за чемпионшип или за некој mid-table тим никогаш нема да земеме титула.

Се знае ако имаш квалитет ќе пробиеш во прв тим уште на 18 години исто како што направија Фабрегас, Волкот, Џеки, Окс.

Треба да се преиспитате што сакате вие, дали да се бориме цело време за ЛШ или да атакуваме на титула.

Еве прво лето како сме поактивни, го земавме веќе Подолски, Жиру е на пат, Мвила се збори дека е мн блиску а вие ми кукате за факинг Озјакуп кој го имате гледано 10 пати на видеа пуштени од Арсенал плеер.

Да се земат само уште Жиру и Мвила и да се задржат РВП, Волкот (иако уште мислам дека е дрво и ќе изгуби место од Окс мн брзо) ќе бидеме и те како конкурентни идна сезона, замислете си го само тимот, за секоја позиција ќе конкурираат барем по двајца.

Kajgana Shop

На врв Bottom