Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Welbeck: "When I was growing up, Wayne & Owen were my inspirations. I’ve had a chance to grow up watching them & training with them."

Изгледа додека играл за Ливерпул го инспирирал :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога бев мала, Мајкл Овен беше најдобриот млад напаѓач во светот, батали ова бледава сенка што беше кај нас. Страшен беше дечкото, не знам зашо не би требало да го инспирира :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Кога бев мала, Мајкл Овен беше најдобриот млад напаѓач во светот, батали ова бледава сенка што беше кај нас. Страшен беше дечкото, не знам зашо не би требало да го инспирира :)
Многу јасно, се сеќавам и јас на Овен во Ливерпул кога играше беше стварно јак играч,но сепак никогаш не би ми биле идоли (бар за мене ) од противнички екипи односно екипи кои што се НАВИСТИНА ривали....

A

apidrone

Гостин
Не знам за тебе, али ја по ова го памтам :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Премногу беше брз, ама повредите си го направија своето :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
За Андерсон чув некои написи дека демек Интер и Милан биле заинтересирани за него и биле спремни да платат 15м фунти за него, ако е вистина тогаш еве јас со mans на грб ќе го однесеме до Милано.

Поважно летово, освен секако трансфер периодот ќе биде ситуацијата со берзата, бидејќи клубот оди на американската берза, каде ќе има обид од Глејзери да се генерира голема сума на средства за се надевам расчистување на долгот. Малку пробуричкав и најдов дека акциите кои ќе се продаваат ќе бидат оние врз кои новиот сопственик ќе нема право на глас или пак само делумно ќе има учество во одлуките на клубот. Ем ќе земат пари, ем нема да изгубат од доминантната позиција во клубот. Вин-вин за нив точно, ама ако се расчисти долгот на клубот, факт е дека под Глејзери ние имаме невиден комерцијален прогрес и генерираме огромни средства кои кога не бил долгот на клубот би правеле повеќе профит во една сезона од Реал и Барса заедно.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
За Андерсон чув некои написи дека демек Интер и Милан биле заинтересирани за него и биле спремни да платат 15м фунти за него, ако е вистина тогаш еве јас со mans на грб ќе го однесеме до Милано.
само плеќите да не ви откажат :D

G

Gray Foxx

Гостин
Глејзери испадна дека се ѕверки бе. :)
Иначе еве ја по шо го памтам гнасата.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.437
Овен беше сличен напаѓач како Чичарито, само со далеку подобра контрола на топка.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ние викаме за Леви, ама и Глејзери се Евреи и знаат како се прават пари :icon_mrgr: Сега и јас читам дека ова со берзата ќе генерира 500 милиони долари (не фунти, долари). Е сеа дека веза немаат од фудбал тоа е точно али затоа има директорски борд у тимов. А до негде и поарно што не се мешаат у желбите на стариот. Него зошто не им успеа обидот за пласирање на акциите на берзата во Сингапур па сега ќе одат во Америка? Не ми е јасно тоа.

Пауел ќе имал неделна плата од 14,000 фунти, што значи дека не иде нигде на позајмица, ќе биде во прв тим, купови најмалце :)

Kajgana Shop

На врв Bottom