Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
imam eden problem ;(.. decko mi se zakanuva mu raskinav amaa seaa veli deka ke se javel doma sekakvi gluposti.( a moite neznaat so nego i ako doznaat ke bide strasno ).. ne mi dava da izlezam od doma me skara so site .. i nemozam da se trgnam od nego.. ke se soglasi i za rok od 1 den ke se javi i ke recee so mene ke bides pa sto saka neka bide ... ne znam kako da go ubedam vekje da me ostavi.. Pomosss pls :((
па те уценува дека ти се плашиш од тоа дека стварно ке се јави кај твоите. а верувај нема да го направи тоа, само ја користи слабоста.
крај краева па што и да се јави? ке му рече на татко ти еј идам со керкати? и татко ти што ке му рече еј браво? или ке го отера у пичку матер и нема веќе да му текне да се заврти околу тебе.
покажи карактер, дај му до знање дека не се плашиш од тоа што ке се јави дома, кажи му дека си им кажала на твоите за него ;)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Eee be, otkoa vi go postirav muabetot u pp, site "kazi doma, kazi doma", zaletani edni :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
А шо мора да сподели дома каква вера е, од кога излезе од мода фората сељак?

ps. how do you circumcise a redneck? You kick his sister in the jaw.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Kako be u policija, pak ke doznaat nejzinite.
Znaci klucot e da im kaze na niv, PAK.
A tie kje ja zastitat mnogu bolje nego ona samata.
Posle od niv kje slusa soveti, a ne od random lugje na forum.
Во право е за оваа работа, кој знае на каква будала налетала. Ќе ја замараат нејзинете бајаги, ама пак поарно отколку "дечкото" да ја е*е на суво кога ќе му текне.
JustMyLife Сепак семејството може да ти помогне најмногу во оваа ситуација, немој да ти е страв да им го кажеш проблемот, никогаш не би се откажале од тебе.Кажи им дека си била во врска со дечково и дека сеа ти се заканува.

H

HoT IcE

Гостин
Dobro ma, ne mi se ponasaj!
Bog da cuva!
Drugo e da "doznaat nejzinite pokasno ili podocna" a drugo e "da go plukne u faca u da mu rece da ide kaj sto zsluzuva".

Nema da dozvolis da ti se zakanuva, ako imas koj da te brani I imas na koj da se potpres.
Vaka koj? Nejzinite doma pojma nemaat.
Kaj koj da ide koga ke I se zakanuva ovoj, kaj da se krie?
Ako ja naceka vo centar izlezena, da ne ke I pomognat drugarkite, da ja zemat so niv?
Eee Boze!
Pred da se k****te na temava, stajte se u nejzina koza malce. Kako razgleduvate so degradiranje...
Napraj vo pm malce muabet so devojceto, ne se site tolku glupi ko sto gi dozivuvate, ama shit happens.
Te prasuva ako mozes da I pomognes, ako ne, ne ja vregjajte.
Девојче, како прво - машко сум.
Како второ, очигледно е дека не си имала прилика да сретнеш, запознаеш и доживиш различни карактери на своја кожа, па делиш вакви пичкарски совети, само како да се скрие, и да го премолчи проблемот, кој веруј ми ќе трае многу долго доколку не се постапи храбро.
Јас секогаш кога на некого сакам да му помогнам, првин што правам е да се ставам во негова кожа, иначе не би можел да го разберам проблемот целосно, и како така, не би можел да ти помогнам за да извлечеш максимум. И во мојот пост убаво се виде, дека се ставам во нејзина кожа.
Јас убаво и реков, никој не ја прави нејзе глупа, но моментално се наоѓа на раскрница во животот, и мора да одбере по кој пат ќе иде.
Се наоѓа во незавидна ситуација, но тоа не ја става во сенка нејзината глупавост да се биде во врска со кабриолет, мислам дека ова и мало дете ќе знае да распознае дека е проблем од самиот старт, со нив ни Господ не излгегол на крај.
Јас убаво и реков, првин што треба да направи, е да сфати и разбере дека од фамилијата не треба и нема да има никој поблизок, и дека фамилијата служи за да имаш ГРБ ко што викаш ти, и подршка за било каква ситуација. Таа место од семејството е решена да тражи помош на форум, па сега види ти.
Второ, со кабриолет очигледно дека не си била во ситуација каде што треба да се скараш и браниш. Епа јас сум бил, и тоа неколку пати. И можам да ти гарантирам дека од нив поголеми пички нема, и нема да има. Само треба да се постапи што се вика народски - машки, и без страв.
Ситуацијава нејзина е зрела за полиција, и веруј ми дека откако ќе реши дома со нејзините, од полиција ќе добие заштита, затоа и постои Плави Оркестар.

Инаку, девојчето ако се чувствува навредено од мој пост, нема да се извинам, и треба да биде навредена затоа што не мислела, и затоа што на прво место ставила Кајгана Форум за решавање на сериозен проблем, за да скрие од нејзини, тоа доволно говори.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Ne delam p**karski soveti, ama sekakvi ima. Taka da, pak ne treba da se zbori pred vreme.
Otkaj go znaes so ludak e toj?
Jas mng socustvuvam so malava I zatoa poblago se postaviv, inace da, it's all true :)
izvini za promenata na polot :icon_lol: hhaha

Pies: mng se izvinuvam neso :icon_lol:

H

HoT IcE

Гостин
Ne delam p**karski soveti, ama sekakvi ima. Taka da, pak ne treba da se zbori pred vreme.
Otkaj go znaes so ludak e toj?
Jas mng socustvuvam so malava I zatoa poblago se postaviv, inace da, it's all true :)
izvini za promenata na polot :icon_lol: hhaha

Pies: mng se izvinuvam neso :icon_lol:
Знаеш, не е битно колку е луд он, се додека сум јас полуд, тоа е едно од мои правила у живот.
Не значи тоа дека јас секогаш победувам и дека сум во право, и јас го јадам некад, али у глобала, не дозволувам некој да ме понижува и ебава у било која смисла.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Знаеш, не е битно колку е луд он, се додека сум јас полуд, тоа е едно од мои правила у живот.
Не значи тоа дека јас секогаш победувам и дека сум во право, и јас го јадам некад, али у глобала, не дозволувам некој да ме понижува и ебава у било која смисла.
Pa povekje vie ja ponizivte vie I se nafrlivte ovde...
On moze poitar e, pa I se prikazuva so drugo svetlo "Abe jas deka te sakam, zatoa vaka poluduvam" I ona u nesves :roflmao:
Karikiram malce ama toa e :D

Inace jas normalna sakam da sum, fala :icon_lol:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.349
не се карајте, помогнете!
девојчето е исплашено и само треба да се охрабри да седне да поразговара со родителите, зашто очигледно мора доколку сака ова да се реши.

според мене би требало прво на мајкаи да и се отвори, да и каже за проблемов и да и рече да му каже на таткои зашто на нејзе и е незгодно и се плаши од реакцијата негова
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 00:19 ---
не се карајте, помогнете!
девојчето е исплашено и само треба да се охрабри да седне да поразговара со родителите, зашто очигледно мора доколку сака ова да се реши.

според мене би требало прво на мајкаи да и се отвори, да и каже за проблемов и да и рече да му каже на таткои зашто на нејзе и е незгодно и се плаши од реакцијата негова

H

HoT IcE

Гостин
Pa povekje vie ja ponizivte vie I se nafrlivte ovde...
On moze poitar e, pa I se prikazuva so drugo svetlo "Abe jas deka te sakam, zatoa vaka poluduvam" I ona u nesves :roflmao:
Karikiram malce ama toa e :D

Inace jas normalna sakam da sum, fala :icon_lol:
Ти превише сериозно го сфаќаш форумов, ме разбираш ли?:icon_mrgr:
Немој да мислиш дека ако некој има став спротивен од твои размислувања дека те понижува и ти се нафрла. Те понижува и ти се нафрла човек кој нема со што да те нападне и порази, па бира ниски начини да те повреди и да се чувствуваш послаба у однос на него.
Јас за неа говорам чиста истина која произлегува од нејзини акции и размислувања, тоа што ти мислиш дека сум се нафрлил, си грешка.
Ти си во право, он ќе играа на таа карта, и тоа е добар момент да се покажеш у стил на Чак Норис, а во џеб пушти телефон на Recording Voice, и испонашај му се дека он неможе да ти се заканува и да те манипулира, тогаш он ќе иде на карта да биде Алфа мужјак и да се искурчи со тоа како ќе ти се заканува со ова-она, тоа е доволно да се сними, и да се иде во полиција.

Член од
7 декември 2010
Мислења
151
Поени од реакции
39
е ке ве замолам без ремет ама неможам да си фатам женска шо треба да направам/сменам???

Член од
13 јуни 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
ne znam so da napravam premnogu sum uplasena ...se bi napravila samo da ne se doznae doma ... ne se pretstavuvase takov.. na na krajot si go otkri liceto... i mi gi najde slabite tocki i sea me mava ...

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
ne znam so da napravam premnogu sum uplasena ...se bi napravila samo da ne se doznae doma ... ne se pretstavuvase takov.. na na krajot si go otkri liceto... i mi gi najde slabite tocki i sea me mava ...
Страшна работа....

1)Зами бејзбол палка,вчади го! Онака,машки :).Кој знае , можи да му ја зезниш меморијата :).

2)Фати си друг,поголем и посилен мажјак од него-дај му ја бејзбол палката па тој нека го акне.

3)Разговарај си со своите,кажи им што се случува и нека го тресне и таткоти малку.

П.С:Клучот е палката.Само јузерот најди го.

Kajgana Shop

На врв Bottom