Dobro ma, ne mi se ponasaj!
Bog da cuva!
Drugo e da "doznaat nejzinite pokasno ili podocna" a drugo e "da go plukne u faca u da mu rece da ide kaj sto zsluzuva".
Nema da dozvolis da ti se zakanuva, ako imas koj da te brani I imas na koj da se potpres.
Vaka koj? Nejzinite doma pojma nemaat.
Kaj koj da ide koga ke I se zakanuva ovoj, kaj da se krie?
Ako ja naceka vo centar izlezena, da ne ke I pomognat drugarkite, da ja zemat so niv?
Eee Boze!
Pred da se k****te na temava, stajte se u nejzina koza malce. Kako razgleduvate so degradiranje...
Napraj vo pm malce muabet so devojceto, ne se site tolku glupi ko sto gi dozivuvate, ama shit happens.
Te prasuva ako mozes da I pomognes, ako ne, ne ja vregjajte.
Девојче, како прво - машко сум.
Како второ, очигледно е дека не си имала прилика да сретнеш, запознаеш и доживиш различни карактери на своја кожа, па делиш вакви пичкарски совети, само како да се скрие, и да го премолчи проблемот, кој веруј ми ќе трае многу долго доколку не се постапи храбро.
Јас секогаш кога на некого сакам да му помогнам, првин што правам е да се ставам во негова кожа, иначе не би можел да го разберам проблемот целосно, и како така, не би можел да ти помогнам за да извлечеш максимум. И во мојот пост убаво се виде, дека се ставам во нејзина кожа.
Јас убаво и реков, никој не ја прави нејзе глупа, но моментално се наоѓа на раскрница во животот, и мора да одбере по кој пат ќе иде.
Се наоѓа во незавидна ситуација, но тоа не ја става во сенка нејзината глупавост да се биде во врска со кабриолет, мислам дека ова и мало дете ќе знае да распознае дека е проблем од самиот старт, со нив ни Господ не излгегол на крај.
Јас убаво и реков, првин што треба да направи, е да сфати и разбере дека од фамилијата не треба и нема да има никој поблизок, и дека фамилијата служи за да имаш ГРБ ко што викаш ти, и подршка за било каква ситуација. Таа место од семејството е решена да тражи помош на форум, па сега види ти.
Второ, со кабриолет очигледно дека не си била во ситуација каде што треба да се скараш и браниш. Епа јас сум бил, и тоа неколку пати. И можам да ти гарантирам дека од нив поголеми пички нема, и нема да има. Само треба да се постапи што се вика народски - машки, и без страв.
Ситуацијава нејзина е зрела за полиција, и веруј ми дека откако ќе реши дома со нејзините, од полиција ќе добие заштита, затоа и постои Плави Оркестар.
Инаку, девојчето ако се чувствува навредено од мој пост, нема да се извинам, и треба да биде навредена затоа што не мислела, и затоа што на прво место ставила Кајгана Форум за решавање на сериозен проблем, за да скрие од нејзини, тоа доволно говори.