H
HoT IcE
Гостин
imam eden problem ;(.. decko mi se zakanuva mu raskinav amaa seaa veli deka ke se javel doma sekakvi gluposti.( a moite neznaat so nego i ako doznaat ke bide strasno ).. ne mi dava da izlezam od doma me skara so site .. i nemozam da se trgnam od nego.. ke se soglasi i za rok od 1 den ke se javi i ke recee so mene ke bides pa sto saka neka bide ... ne znam kako da go ubedam vekje da me ostavi.. Pomosss pls (
Види, убаво ти кажа leandra, послушај ја. Излези пред него, и ти почни да ги влечеш конците. Излези со приказна дека веќе си разговарала со твоите, и дека нема никаков проблем, и дека тој воопшто не те плаши. Плус на ова, додади дека, ако сака некогаш пак да биде заедно со тебе, треба да се потруди многу повеќе, затоа што на сељачки фори и детски закани не паѓаш, дека ти бараш џентлмен за дечко, а не нафурано сељаче.Вака:
Застани пред него, погледни го во очи и речи му да оди у пичку матер па лево и никад во живот да не ти испадне пред очи. И немој да помислел да ти се заканува оти ќе го запалиш како глушец со се стан. И замини си.
Од тој ден веќе не разговарај со него. Ако сака и на Господ нека му се јави.
Што е работава бе со лигуш карактери децава, значи страшна работа. Мочко еден дозволуваш да ти се заканува, макар имала и 15 години. Засрами се, ми го срамиш родот.
Тоа ти е од мене, иди само оштро, напад е најдобра одбрана, и ако те пак дира, ѕврцни ни овде на мене и Леандра, ќе дојдеме да го решиме ние.
Иначе leandra, ти кажал ли некој дека имаш многу добра титула по желба, и дека многу ми се допаѓа