S
Stef Bachatero
Гостин
Има ли тука Монитор за срце (Heart rate monitor ) за калории колку трошиш во еден тренинг?
Ај пак со тебе муабет.Има ли тука Монитор за срце (Heart rate monitor ) за калории колку трошиш во еден тренинг?
Ако дознаеш,пиши ми.И мене ме интересираАј пак со тебе муабет.
Има, прашај го АceMaus на форумов, он има такво.
Има во Вучко позади универзална, во Конрад горе во ГТЦ - и се` на се` тоа ти се џабе фрлени пари и беспотребно филмање.Има ли тука Монитор за срце (Heart rate monitor ) за калории колку трошиш во еден тренинг?
Па искрено мислам дека не се лошо фрлени пари,сепак гледаш колку трошиш во вежбањето и така си ја прилагодуваш и исхраната.Има во Вучко позади универзална, во Конрад горе во ГТЦ - и се` на се` тоа ти се џабе фрлени пари и беспотребно филмање.
Па да, ама работата е што нема да добиеш точни бројки туку само апроксимации, за насока можеш да ги користиш и бројките на интернет - секако и овие се многу груби и често многу различни од конкретниот случај на индивидуалецот.Па искрено мислам дека не се лошо фрлени пари,сепак гледаш колку трошиш во вежбањето и така си ја прилагодуваш и исхраната.
главната улога е мерењето на срцевиот пулс , а не некои си проксимации на потрошени калори...Па да, ама работата е што нема да добиеш точни бројки туку само апроксимации, за насока можеш да ги користиш и бројките на интернет - секако и овие се многу груби и често многу различни од конкретниот случај на индивидуалецот.
Да не правам муабет што кошта од 50 евра нагоре.
И јас сум на иста диета...овошје само...незнам за друго...Пошто минимално конзумирам јаглехидрати т.е шеќери веќе некој период, што препорачувате да внесувам за да "живнам" малце, можеби звучи нелогично, но дали има некоја алтернатива или во краен случај солуција?
http://www.teretana-fitnes.com/category/teretana/ Decko eve ti se ke najdes tuka sto dusa ti sakaХм... извини Educate dont discriminate може да поставиш некое видео ако има на YouTube... дане имам нешто погрешно сватено :/
Му пишав веќе.http://www.teretana-fitnes.com/category/teretana/ Decko eve ti se ke najdes tuka sto dusa ti saka
Е добро де ако нека се едуцира и од овдека ке најде интересни ствариМу пишав веќе.