Атеист
Дежурен Шаман
- Член од
- 2 февруари 2010
- Мислења
- 7.682
- Поени од реакции
- 4.921
Ти имаш маде облечено па никому ништо. Ич не е важно што имаш. Што си научил.Имаш маде голо, таксономија незнаеш.
Знаел дека има богови маде голо знаеш
Ти имаш маде облечено па никому ништо. Ич не е важно што имаш. Што си научил.Имаш маде голо, таксономија незнаеш.
Ти имаш маде облечено па никому ништо. Ич не е важно што имаш. Што си научил.
Знаел дека има богови маде голо знаеш
Остави ти таксонометријата.Таксономија сине, како те пуштиле од школо без тоа да го знаеш. Срамота , глумиш интелектуалец основни термини незнаеш.
Остави ти таксонометријата.
Глеј си ти друштвото на богови, пошто си ги знаеш, тоа хемијата далеку стигнала, кристал мет и по гаражи почнале да прават
Оооо, и книга си прочитал! Браво, браво...Книгата на Лоргар, гуглај. Сеа дека Сланешистите се дрогираат се дрогираат али тоа е друга тема.
Животно-хордат-цицач-примат-хоминид-хомо-хомо сапиенс.Таксономија каде го класифицира човекот? Во гуштери?
Koj toa i kolku e seriozen problemot?читав неколку поста на форумов и дојдов до заклучок дека ти дечко имаш сериозен проблем...
гледаш како те влече тебе да ми вратиш се знае дека за тебе се збори... а за сериозност не можам да заклучам.. како и да е длабоко си зезнатKoj toa i kolku e seriozen problemot?
Колку елоквентно! Особено ми се допаѓа начинот на кој ги аргументираш своите позиции. Длабоко и суштествено. Пред изјави од ваков тип и боговите молчат.гледаш како те влече тебе да ми вратиш се знае дека за тебе се збори... а за сериозност не можам да заклучам.. како и да е длабоко си зезнат
од ова што го напиша сигурен сум дека немаш абер самиот што си сакал да кажеп битно е да се служам со вокабулар колку да звучи дека сум.... .........незнам што си верувам и самиот незнаешКолку елоквентно! Особено ми се допаѓа начинот на кој ги аргументираш своите позиции. Длабоко и суштествено. Пред изјави од ваков тип и боговите молчат.
Него, кажи ми, и ти ли се сереш од дедо боже и од скарата што ти ја спрема? Или се надеваш дека ќе те протне на жими мајка?
Те боли Тасе, барем реченицата успеа да ја завршиш.од ова што го напиша сигурен сум дека немаш абер самиот што си сакал да кажеп битно е да се служам со вокабулар колку да звучи дека сум.... .........незнам што си верувам и самиот незнаеш
Ај, пошто си, гледам, тазе, да ти се дообјасни.од ова што го напиша сигурен сум дека немаш абер самиот што си сакал да кажеп битно е да се служам со вокабулар колку да звучи дека сум.... .........незнам што си верувам и самиот незнаеш
абе ти можеш да бидеш што сакаш никому не му е гајле .. само поентата ми беше сопирај малце мн паметен се праиш не соли памет на другите..Ај, пошто си, гледам, тазе, да ти се дообјасни.
Јас сум атеист и не верувам во богови, вилењаци, митови, приказни за мали деца (дедо мраз, црвенкапа и сл..). Ова е тема каде се поставуваат прашања до таквите како мене - атеисти. Обично се тоа глупи, дебилни прашања, какви што се оние на Цинч погоре, но понекогаш ќе улета и некое интелигентно, добро срочено прашање. За жал, од тебе немаше од последниве, но ете, сепак се најдовме у муабет.
Е, сега: Ако веќе ти треба џвакање, моето прашање до тебе беше Дали и ти сметаш дека после смртта ќе одиш во христијански рај/пекол? Прашањето е многу едноставно. Се чудам што еден полу-верник како тебе (пошто гледам дека си подвернуваш по малку, ама не си баш одушевен од поповите) има проблем да го разбере. Да не ти се тешки повеќесложните зборови? Да не сакаш поедноставно и со помалку запирки? Како ти одговара - така ќе правиме.
Што викаш?
Не му објаснувај повеќе жити Господ?Ај, пошто си, гледам, тазе, да ти се дообјасни.
А што направи ти пред малце? Не солеше памет? Ех пуста хипокризија.....абе ти можеш да бидеш што сакаш никому не му е гајле .. само поентата ми беше сопирај малце мн паметен се праиш не соли памет на другите..