Прашања до атеистите

Статус
Затворена за нови мислења.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Имаш маде голо, таксономија незнаеш.
Ти имаш маде облечено па никому ништо. Ич не е важно што имаш. Што си научил.

Знаел дека има богови :pos: маде голо знаеш

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Ти имаш маде облечено па никому ништо. Ич не е важно што имаш. Што си научил.

Знаел дека има богови :pos: маде голо знаеш

Таксономија сине, како те пуштиле од школо без тоа да го знаеш. Срамота , глумиш интелектуалец основни термини незнаеш.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Таксономија сине, како те пуштиле од школо без тоа да го знаеш. Срамота , глумиш интелектуалец основни термини незнаеш.
Остави ти таксонометријата.
Глеј си ти друштвото на богови, пошто си ги знаеш, тоа хемијата далеку стигнала, кристал мет и по гаражи почнале да прават

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Остави ти таксонометријата.
Глеј си ти друштвото на богови, пошто си ги знаеш, тоа хемијата далеку стигнала, кристал мет и по гаражи почнале да прават

Книгата на Лоргар, гуглај. Сеа дека Сланешистите се дрогираат се дрогираат али тоа е друга тема.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Книгата на Лоргар, гуглај. Сеа дека Сланешистите се дрогираат се дрогираат али тоа е друга тема.
Оооо, и книга си прочитал! Браво, браво...
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 11:31 ---
Таксономија каде го класифицира човекот? Во гуштери?
Животно-хордат-цицач-примат-хоминид-хомо-хомо сапиенс.

Каде во таксономијата на човекот гледаш мајмуни?!?

Член од
11 април 2012
Мислења
20
Поени од реакции
10
читав неколку поста на форумов и дојдов до заклучок дека ти дечко имаш сериозен проблем... :):)

Член од
11 април 2012
Мислења
20
Поени од реакции
10
Koj toa i kolku e seriozen problemot?
гледаш како те влече тебе да ми вратиш :icon_lol: се знае дека за тебе се збори... а за сериозност не можам да заклучам.. како и да е длабоко си зезнат

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
гледаш како те влече тебе да ми вратиш :icon_lol: се знае дека за тебе се збори... а за сериозност не можам да заклучам.. како и да е длабоко си зезнат
Колку елоквентно! Особено ми се допаѓа начинот на кој ги аргументираш своите позиции. Длабоко и суштествено. Пред изјави од ваков тип и боговите молчат.

Него, кажи ми, и ти ли се сереш од дедо боже и од скарата што ти ја спрема? Или се надеваш дека ќе те протне на жими мајка?

Член од
11 април 2012
Мислења
20
Поени од реакции
10
Колку елоквентно! Особено ми се допаѓа начинот на кој ги аргументираш своите позиции. Длабоко и суштествено. Пред изјави од ваков тип и боговите молчат.

Него, кажи ми, и ти ли се сереш од дедо боже и од скарата што ти ја спрема? Или се надеваш дека ќе те протне на жими мајка?
од ова што го напиша сигурен сум дека немаш абер самиот што си сакал да кажеп :D битно е да се служам со вокабулар колку да звучи дека сум.... .........незнам што си верувам и самиот незнаеш :icon_lol:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.456
од ова што го напиша сигурен сум дека немаш абер самиот што си сакал да кажеп :D битно е да се служам со вокабулар колку да звучи дека сум.... .........незнам што си верувам и самиот незнаеш :icon_lol:
Те боли Тасе, барем реченицата успеа да ја завршиш.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Ај, пошто си, гледам, тазе, да ти се дообјасни.

Јас сум атеист и не верувам во богови, вилењаци, митови, приказни за мали деца (дедо мраз, црвенкапа и сл..). Ова е тема каде се поставуваат прашања до таквите како мене - атеисти. Обично се тоа глупи, дебилни прашања, какви што се оние на Цинч погоре, но понекогаш ќе улета и некое интелигентно, добро срочено прашање. За жал, од тебе немаше од последниве, но ете, сепак се најдовме у муабет.

Е, сега: Ако веќе ти треба џвакање, моето прашање до тебе беше Дали и ти сметаш дека после смртта ќе одиш во христијански рај/пекол? Прашањето е многу едноставно. Се чудам што еден полу-верник како тебе (пошто гледам дека си подвернуваш по малку, ама не си баш одушевен од поповите) има проблем да го разбере. Да не ти се тешки повеќесложните зборови? Да не сакаш поедноставно и со помалку запирки? Како ти одговара - така ќе правиме.

Што викаш?

Член од
11 април 2012
Мислења
20
Поени од реакции
10
Ај, пошто си, гледам, тазе, да ти се дообјасни.

Јас сум атеист и не верувам во богови, вилењаци, митови, приказни за мали деца (дедо мраз, црвенкапа и сл..). Ова е тема каде се поставуваат прашања до таквите како мене - атеисти. Обично се тоа глупи, дебилни прашања, какви што се оние на Цинч погоре, но понекогаш ќе улета и некое интелигентно, добро срочено прашање. За жал, од тебе немаше од последниве, но ете, сепак се најдовме у муабет.

Е, сега: Ако веќе ти треба џвакање, моето прашање до тебе беше Дали и ти сметаш дека после смртта ќе одиш во христијански рај/пекол? Прашањето е многу едноставно. Се чудам што еден полу-верник како тебе (пошто гледам дека си подвернуваш по малку, ама не си баш одушевен од поповите) има проблем да го разбере. Да не ти се тешки повеќесложните зборови? Да не сакаш поедноставно и со помалку запирки? Како ти одговара - така ќе правиме.

Што викаш?
абе ти можеш да бидеш што сакаш никому не му е гајле .. само поентата ми беше сопирај малце мн паметен се праиш не соли памет на другите..

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
абе ти можеш да бидеш што сакаш никому не му е гајле .. само поентата ми беше сопирај малце мн паметен се праиш не соли памет на другите..
А што направи ти пред малце? Не солеше памет? Ех пуста хипокризија.....
Имаш прашање до атеистите или не?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom