VisualBasic2008
Хобист
- Член од
- 4 март 2012
- Мислења
- 196
- Поени од реакции
- 46
Јесссссссссс најдов конечно во матица... фала на помошта ...
Во Скопје оди во матица, јас од таму си купив... Ако имаш прашања тука сум !Дали знае некој за овие карти Bicycle Standard каде може да се најдат во Скопје или Охрид.
Лелее а јас за 370 зедов, ама ако ке земам уште еден шпилВезе неам, мислам да. Сепак сега има и подобра опција - бензински Макпетрол, 225 денари од шпил.
Јас знаам ваков сличен, целиот е направен да излезе исто како од почеток, сакам да кажам дека направен е како што ке ги стави картите така излегуваат на крајот...А во суштина не знам да го објаснам.Не сум многу по триковиве, ама случајно ова го најдов на интернет, го изгледав и го пробав и стварно излезе.. Ама после то пробав уште 10 пати и не ми излезе..
Аку некој го знајт триков нека ми го објаснит, мислам дека има врска каде е едниот кец (тој листот), зошто нели од почеток само 3 кеца ваѓат да видиме.
Ми успеја 10 пати со ред.. Од кога ќе ги ставит кецојте и ќе ги соберит картите, ваѓат 4 карти од горе и ги редит долу, тоа не го заприметив и зато не ми излегвеше.. Чудна работа е излегвит стално...Јас знаам ваков сличен, целиот е направен да излезе исто како од почеток, сакам да кажам дека направен е како што ке ги стави картите така излегуваат на крајот...А во суштина не знам да го објаснам.
Не сум многу по триковиве, ама случајно ова го најдов на интернет, го изгледав и го пробав и стварно излезе.. Ама после то пробав уште 10 пати и не ми излезе..
Аку некој го знајт триков нека ми го објаснит, мислам дека има врска каде е едниот кец (тој листот), зошто нели од почеток само 3 кеца ваѓат да видиме.
Да да го знам триков сеа веќе ...Гледам оти од лани ова време ти е постот, ти текна како оди трикот или да ти го кажам?
Не срамете се кажите, лето е требет за наплажаЈас знам преку 50 трикови со карти и сите се "моќни" ако сакате ке ве научам на неколку
кажујГледам оти од лани ова време ти е постот, ти текна како оди трикот или да ти го кажам?
Е ај кажи некојЈас знам преку 50 трикови со карти и сите се "моќни" ако сакате ке ве научам на неколку