Tип на денот (Читај правила во прв пост)

А

Анноун

Гостин
Ај сега пошто пратиш многу одамна кажи Полска - Русија како ќе заврши.
:pos: Какво дупење ми удривте еј . Пу , што ми требаше да играм против милата Грција , па и да се фалам.

Полска - Русија ја изиграв x2 @1.38 , оти на полска централниот дефанзивен тандем е за никаде . Не знам како ќе издржат денес. Е сега на Полска исто им се фаќа и нерешено и пораз , оти секако ќе треба да ја победат Чешка во последното коло за пласман понатаму ( ако не победат вечерва)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
:pos: Какво дупење ми удривте еј . Пу , што ми требаше да играм против милата Грција , па и да се фалам.

Полска - Русија ја изиграв x2 @1.38 , оти на полска централниот дефанзивен тандем е за никаде . Не знам како ќе издржат денес. Е сега на Полска исто им се фаќа и нерешено и пораз , оти секако ќе треба да ја победат Чешка во последното коло за пласман понатаму ( ако не победат вечерва)
Друже не ме сфаќај погрешно. Никој не те дупи, никој не ти вика што си играл против милата Грција, само нема никаква потреба за насладување, затоа што некој одиграл на нив. Јас ако мислам дека некој ќе ми донесе пари, не се мислам дали играм на Грција или на Полска :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Само не знам шо се фативте за Cold Breath сите кога тој е еден од најдобрте во темава и си коментираше на сопствен пост зато шо не се согласуваше со тие шо ја имаат играно 1 Гејција.
Мартин * (ако е тој шо мислам зато шо само преку аватарот можам да го препознаам дали е тој ако не е тој нека ме извини бидејки го има променето аватарот а не ми текнува како беше али сигурно беше Мартин) Значи тој е најмалку компетентна личност да кажува приказни зато шо како шо секој негов пост беше Абе уплатив ова(20мин од ко ке почнеа утакмициве) или абе ова го чекам ке влезит
Темава не е Кој шо уплатил и кој шо чекат Темава е ТИП НА ДЕНОТ и ако имате тип да го споделите да фатиме некој денар мене не ме интересира кој шо уплатил па да ми кажува шо чека 40мин после почеток на натпревар.
На темава пишуваат разни дури и луге шо не знаат ни 1Х2 шо значат,луге шо кошарки бараат во тениси
Мој предлог земете 5-6 души шо мислите дека разбираат пратете си ги и мирна глава,порано на темава имаше многу јаки типувачи а со некои од овде сум и во контакт и се раменуваат мислења ке го земам пример Ninja69 и сами гледате кај него дека ги игра утакмициве со добри информации и не игра на слепо.

Ај еден дубл
Мексико 2 и Јамајка 2

М

Мартин`

Гостин
Мартин * (ако е тој шо мислам зато шо само преку аватарот можам да го препознаам дали е тој ако не е тој нека ме извини бидејки го има променето аватарот а не ми текнува како беше али сигурно беше Мартин) Значи тој е најмалку компетентна личност да кажува приказни зато шо како шо секој негов пост беше Абе уплатив ова(20мин од ко ке почнеа утакмициве) или абе ова го чекам ке влезит
Не сум јас само да не ме измешате, он е Мартин* со * јас со ` :D инаку во право си Cold Breath е еден од најдобриве ако не и најдобар моментално со типови на темава али сепак не е фер да се измеваат типови на други ако згрешиле сепак за $ се работи.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Не сум јас само да не ме измешате, он е Мартин* со * јас со ` :D инаку во право си Cold Breath е еден од најдобриве ако не и најдобар моментално со типови на темава али сепак не е фер да се измеваат типови на други ако згрешиле сепак за $ се работи.
Tи 100% не си ;)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Полска-Русија 1&3+ 4.66
Грција-Чешка 1 било кога 2.00
(n)

Море луѓе, јас еве не ви замерувам, коментирајте на моите типови шо сакате, заебавајте се, дупете, шо сакате....јас си осетив дека добро ми оди вака по две утакмици да си типувам, ми тргна, али денеска еве не бидна ништо, и реално тешки беа. За Грција очекував Х ама пишав 1 било кога поради таа нивна голема среќа што ја имаат а и поради коеф. (2.00). Али сеуште си имам добар процент (7/10) и вака ќе типувам до крај на групнава фаза. Кој сака нека прати, кој не не мора.
За утре....

Холандија-Германија 1&3+ 4.05 овде одма ќе ви кажам одам ЧИСТО НАВИВАЧКИ. Холандија ова и е како финале, мора да тепа ако сака 1/4 финале. Има комбинации и со нерешено па после победа со Португалија и со 4 бода да оди понатаму ама треба да се надева Данска да освои макс. 1 бод до крај па да се вади на гол-разлика. Германија секако ќе игра отворено, да даде барем 1 гол, не верувам дека има било какви шанси да заврши 0-0, а Холандија ако веќе победува скоро сигурно ќе биде со 3+ оти тешко да останат со таква одбрана да не примат гол.10 години Холандија нема победа над Германија, па време е:P Или ќе покажат мадиња или ќе бидат најголемо разочарување на ЕП.

Данска-Португалија тим 2 дава 1+ прво и второ пол. 2.65
И тоа мислам дека Португалија ќе тепа со резултат 0:2 со по едне гол во двете полувремиња оти веќе им е скурчено само да играат, играат, да се трудат на првенствава и да губат. Плус Португалија има каде каде појака одбрана од Холандија и тешко Данска да даде гол. Можни стрелци Роналдо и Нани, пошто кутрите, практично и немаат напаѓач, голгетер во тимот и тоа е голем недостаток за Португалија.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.871
Поени од реакции
6.385
За ноќните птици онлајн типче: (мислење)
Оклахома-Мајами 2 @3.05 :eek: betadria (вкл. продолженија) влог 4/10
Значи океј е Оклахома да е фаворит на сите ни е јасно домашен терен , но од 1.45 на 1.35 паднат, мислам дека е нереално ова, претерано во најмала рака. Сепак кај Мајами се врати од повреда Крис Бош и на решавачката утакмица со Бостон беше перфектен,Леброн е константен досега во плеј офот, 30 поени не му бегаат. Ако Вејд одигра на ниво не гледам зошто не би се совладале дебитантите во големото финале, Дуран и Вестбрук за прв пат играат финале, очекувам малку да подлегнат под притисокот од важноста на ова финале. Значи 1.35 коефициент може, да но со Вашингтон,Торонто,Сакраменто, со Мајами реално е да е околу 1.50/60 Затоа и ќе пробам со 2ка, Друга работа што Мајами мора да бара брејк на првиот или вториот натпревар ако сакаат прстени. Со мал/среден влог ја изиграв
Среќно и да гледаме убава кошарка за тие што пратат НБА (y)

А

Анноун

Гостин
Само не знам шо се фативте за Cold Breath сите кога тој е еден од најдобрте во темава и си коментираше на сопствен пост зато шо не се согласуваше со тие шо ја имаат играно 1 Гејција.
Темава не е Кој шо уплатил и кој шо чекат Темава е ТИП НА ДЕНОТ и ако имате тип да го споделите да фатиме некој денар мене не ме интересира кој шо уплатил па да ми кажува шо чека 40мин после почеток на натпревар.
И јас на истиот помислив , и изгледа он е , martin.gerrard стар ник :facepalm: Па добро бе , зар ТИ најде правила да кажуваш ? Точно те опишаа какви типови ставаше.

"За денес уплатив
Селтик 1 @1.05 (води 2-0)
Цска 1 @1.10 (води 1-0)
Чекам вечер уште Барса 1.01 и Реал 1.03
Уплата 4000 , добивка 4300 "

Никого не навредив директно , како што имаше скоро случај , типот го ставив 20 саата пред да почне мечот , и ИМАМ право да се самоцитирам и израдувам на МОЈ ТИП .

А вие ако сте ставале по 1000 денари или повеќе на сингл на топлите браќа од југот , и сте седнале да навивате на тв за нив:facepalm: , тоа си е ваш проблем , и јас тешко можам да ви помогнам .

На ГРЧКА репрезентација не уплаќам да победи !
Можам да уплатам само ако мислам дека ќе изгуби.
А да скокам на нивни гол ? Фала , но не , благодарам .

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
За ноќните птици онлајн типче: (мислење)
Оклахома-Мајами 2 @3.05 :eek: betadria (вкл. продолженија) влог 4/10
Значи океј е Оклахома да е фаворит на сите ни е јасно домашен терен , но од 1.45 на 1.35 паднат, мислам дека е нереално ова, претерано во најмала рака. Сепак кај Мајами се врати од повреда Крис Бош и на решавачката утакмица со Бостон беше перфектен,Леброн е константен досега во плеј офот, 30 поени не му бегаат. Ако Вејд одигра на ниво не гледам зошто не би се совладале дебитантите во големото финале, Дуран и Вестбрук за прв пат играат финале, очекувам малку да подлегнат под притисокот од важноста на ова финале. Значи 1.35 коефициент може, да но со Вашингтон,Торонто,Сакраменто, со Мајами реално е да е околу 1.50/60 Затоа и ќе пробам со 2ка, Друга работа што Мајами мора да бара брејк на првиот или вториот натпревар ако сакаат прстени. Со мал/среден влог ја изиграв
Среќно и да гледаме убава кошарка за тие што пратат НБА (y)
Бостон и Оклахома мислам дека се 2 ралични тима Бостон страци Оклахома млади + одлична клупа нешто шо Бостон го немаше колку за инфо Харден дава над 10 коша по утакмица е а е резерва во Бостон такви резерви немаа + Дурант Ибака Перкинс играат феноменално само овој Вестбрук не е на ниво ептен слабо играт нз во НБА се е можно и двата се силни тима и се сложувам за 1.35 не вреди да се игра 1 апсолутно ти го оправдувам типот 2 најмногу заради коеф мегутоа им давам предност на Оклахома искрено овде шо би изиграл е на поени индивидуално Дјурант над 28,5

Член од
15 март 2010
Мислења
5.871
Поени од реакции
6.385
Бостон и Оклахома мислам дека се 2 ралични тима Бостон страци Оклахома млади + одлична клупа нешто шо Бостон го немаше колку за инфо Харден дава над 10 коша по утакмица е а е резерва во Бостон такви резерви немаа + Дурант Ибака Перкинс играат феноменално само овој Вестбрук не е на ниво ептен слабо играт нз во НБА се е можно и двата се силни тима и се сложувам за 1.35 не вреди да се игра 1 апсолутно ти го оправдувам типот 2 најмногу заради коеф мегутоа им давам предност на Оклахома искрено овде шо би изиграл е на поени индивидуално Дјурант над 28,5
Види сега,се сложуваме, различни се да, баш затоа младите кошаркари на Оклахома играат за прв пат едно финале во НБА , тоа носи голм притисок , Вејд и Леброн имаат искуство и очекувам да бидат со по изладени глави. Не мора да значи дека ќе добијат вечерва, но во целата серија има давам предност ради причините што ги наведов.А коефициентот ме намами да играм 2ка и вечерва. Вреди како што рече и ти самиот.
А кога сме кај поените еве и од мене предлог кој го изиграв - Крис Бош 15.5 + кошеви. Дечкото беше повреден но се врати и во последниот натпревар со Бостон не промаши ниту 1 шут и имаше 19 поени со помала минутажа од другите, вечерва може и да му ја покачат минутажата,уште 1 причина за +.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Некој ја разбрал поентата добро е (y)

За утре од моите типови , само вакви сум играл тоа е ...

Португалија
Кога го примија голот со германија и кога се отворија , покажаа дека знаат да играат фудбал , направија неколку шанси , додека Данска мислам дека се на среќа победи со Холандија . Освен голот немаа други шанси додека холанѓаните им направија доста шанси па тука мислам дека им е слабата точка , во одбраната . Се надевам дека Кристијано ќе изигра во право светло .
Ако победат имаат големи шанси да одат понатаму .

Шпанија
За нив нема што да се пишува . Одат на сигурна победа против Ирска , за мене најслабата репрезентација до сега .

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
portugal @ 2,05 - sportlife ALL IN
isto moze da se izigra 3+ @ 2,40

Kajgana Shop

На врв Bottom