Mjolnir
Духот на рамковниот договор
- Член од
- 12 декември 2011
- Мислења
- 1.967
- Поени од реакции
- 1.867
се мислам 2 и 3+ 4.3 е коефициент...2-ka e cista, stavaj se sto imas, ili ako igras tiket 3+ ima 2.10 koef dobar.
се мислам 2 и 3+ 4.3 е коефициент...2-ka e cista, stavaj se sto imas, ili ako igras tiket 3+ ima 2.10 koef dobar.
Ај сега пошто пратиш многу одамна кажи Полска - Русија како ќе заврши.
Друже не ме сфаќај погрешно. Никој не те дупи, никој не ти вика што си играл против милата Грција, само нема никаква потреба за насладување, затоа што некој одиграл на нив. Јас ако мислам дека некој ќе ми донесе пари, не се мислам дали играм на Грција или на ПолскаКакво дупење ми удривте еј . Пу , што ми требаше да играм против милата Грција , па и да се фалам.
Полска - Русија ја изиграв x2 @1.38 , оти на полска централниот дефанзивен тандем е за никаде . Не знам како ќе издржат денес. Е сега на Полска исто им се фаќа и нерешено и пораз , оти секако ќе треба да ја победат Чешка во последното коло за пласман понатаму ( ако не победат вечерва)
Half-Time 47:37 1.90 коефициент WIN !partizan-zvezda+3.5 1hen. Poluvreme
Не сум јас само да не ме измешате, он е Мартин* со * јас со `Мартин * (ако е тој шо мислам зато шо само преку аватарот можам да го препознаам дали е тој ако не е тој нека ме извини бидејки го има променето аватарот а не ми текнува како беше али сигурно беше Мартин) Значи тој е најмалку компетентна личност да кажува приказни зато шо како шо секој негов пост беше Абе уплатив ова(20мин од ко ке почнеа утакмициве) или абе ова го чекам ке влезит
Tи 100% не сиНе сум јас само да не ме измешате, он е Мартин* со * јас со `инаку во право си Cold Breath е еден од најдобриве ако не и најдобар моментално со типови на темава али сепак не е фер да се измеваат типови на други ако згрешиле сепак за $ се работи.
Полска-Русија 1&3+ 4.66
Грција-Чешка 1 било кога 2.00
И јас на истиот помислив , и изгледа он е , martin.gerrard стар никСамо не знам шо се фативте за Cold Breath сите кога тој е еден од најдобрте во темава и си коментираше на сопствен пост зато шо не се согласуваше со тие шо ја имаат играно 1 Гејција.
Мартин * (ако е тој шо мислам зато шо само преку аватарот можам да го препознаам дали е тој ако не е тој нека ме извини бидејки го има променето аватарот а не ми текнува како беше али сигурно беше Мартин) Значи тој е најмалку компетентна личност да кажува приказни зато шо како шо секој негов пост беше Абе уплатив ова(20мин од ко ке почнеа утакмициве) или абе ова го чекам ке влезит
Темава не е Кој шо уплатил и кој шо чекат Темава е ТИП НА ДЕНОТ и ако имате тип да го споделите да фатиме некој денар мене не ме интересира кој шо уплатил па да ми кажува шо чека 40мин после почеток на натпревар.
Бостон и Оклахома мислам дека се 2 ралични тима Бостон страци Оклахома млади + одлична клупа нешто шо Бостон го немаше колку за инфо Харден дава над 10 коша по утакмица е а е резерва во Бостон такви резерви немаа + Дурант Ибака Перкинс играат феноменално само овој Вестбрук не е на ниво ептен слабо играт нз во НБА се е можно и двата се силни тима и се сложувам за 1.35 не вреди да се игра 1 апсолутно ти го оправдувам типот 2 најмногу заради коеф мегутоа им давам предност на Оклахома искрено овде шо би изиграл е на поени индивидуално Дјурант над 28,5За ноќните птици онлајн типче: (мислење)
Оклахома-Мајами 2 @3.05betadria (вкл. продолженија) влог 4/10
Значи океј е Оклахома да е фаворит на сите ни е јасно домашен терен , но од 1.45 на 1.35 паднат, мислам дека е нереално ова, претерано во најмала рака. Сепак кај Мајами се врати од повреда Крис Бош и на решавачката утакмица со Бостон беше перфектен,Леброн е константен досега во плеј офот, 30 поени не му бегаат. Ако Вејд одигра на ниво не гледам зошто не би се совладале дебитантите во големото финале, Дуран и Вестбрук за прв пат играат финале, очекувам малку да подлегнат под притисокот од важноста на ова финале. Значи 1.35 коефициент може, да но со Вашингтон,Торонто,Сакраменто, со Мајами реално е да е околу 1.50/60 Затоа и ќе пробам со 2ка, Друга работа што Мајами мора да бара брејк на првиот или вториот натпревар ако сакаат прстени. Со мал/среден влог ја изиграв
Среќно и да гледаме убава кошарка за тие што пратат НБА![]()
Види сега,се сложуваме, различни се да, баш затоа младите кошаркари на Оклахома играат за прв пат едно финале во НБА , тоа носи голм притисок , Вејд и Леброн имаат искуство и очекувам да бидат со по изладени глави. Не мора да значи дека ќе добијат вечерва, но во целата серија има давам предност ради причините што ги наведов.А коефициентот ме намами да играм 2ка и вечерва. Вреди како што рече и ти самиот.Бостон и Оклахома мислам дека се 2 ралични тима Бостон страци Оклахома млади + одлична клупа нешто шо Бостон го немаше колку за инфо Харден дава над 10 коша по утакмица е а е резерва во Бостон такви резерви немаа + Дурант Ибака Перкинс играат феноменално само овој Вестбрук не е на ниво ептен слабо играт нз во НБА се е можно и двата се силни тима и се сложувам за 1.35 не вреди да се игра 1 апсолутно ти го оправдувам типот 2 најмногу заради коеф мегутоа им давам предност на Оклахома искрено овде шо би изиграл е на поени индивидуално Дјурант над 28,5
Некој ја разбрал поентата добро еНе сум јас само да не ме измешате, он е Мартин* со * јас со `инаку во право си Cold Breath е еден од најдобриве ако не и најдобар моментално со типови на темава али сепак не е фер да се измеваат типови на други ако згрешиле сепак за $ се работи.