Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Да ви се мочам у задњиот везен јас, зарем немате Македонски израз :tapp:
Дефанзивен играч за врска ептен глупо звучи, сеа реално ако правиме муабет.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Очекувано во последно коло ќе се решава тука се.
Овој резултат ми одговара од 2 причини.
1. Русија ќе мора да ја победи Грција за сигурно да обезбеди пласман во 1/4финале а тоа значи сигурен тип за спортска :D

2.Чешка која што ми е втора најомилена репрезентација на првенствово и со нерешено се пласира во 1/4финале

А

Анноун

Гостин
Голот на Блажиковски :drk: е само вториот гол на ова европско првенство со шут надвор од 16те метри . Другиот е дело на Насри .Слабо се погодува нешто оддалеку , не се наштимани изгледа.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
ШТО ПО ЃАВОЛИТЕ ЗБОРИ ДИБЕКОВ НА МТВ ЗА ШЧЕЖНИ?!
Примал по 6 гола во премиер лигата и бил киксер:facepalm:
Не ми се верува какви се луѓе викаат во емисијава еј,знае некој кој беше?
Си ставав туна да јадам ама ќе се испоудавев од овие глупости што ги слушам.
Лајнар еден он ќе објаснува прикаски за зверов.:гомце:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Овој дечково на МТВ што глуми видовита Бранка дека Германија ќе освоела а Холандија ќе отпаднеле зашто левиот бек не сме го знаеле може слободно да оди во три пичке материне. Кој се не искочи по тв ццццц :facepalm:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не ми се верува какви се луѓе викаат во емисијава еј,знае некој кој беше?
Кој гледал фудбал знае кој беше.
И не туку се палете, си кажуваат луѓето лични ставови, ако згрешат нешто не е греда.

Член од
5 март 2012
Мислења
41
Поени од реакции
13
1. Русија ќе мора да ја победи Грција за сигурно да обезбеди пласман во 1/4финале а тоа значи сигурен тип за спортска :D

2.Чешка која што ми е втора најомилена репрезентација на првенствово и со нерешено се пласира во 1/4финале
Само мала поправка тука за точка 1. Русија не мора да ја победи Грција за пласман напред, и со нерешено оди во 1/4 финале само прашање ќе биде дали како 1-во или 2-ро пласирана. Е сега тоа што на Грците ќе им биде потребна победа и отворена игра па Русите ќе ги фаќаат на контра напади друга приказна е :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.332
Поени од реакции
26.274

Но за твоја жал Полска ќе ја победи Чешка и како второпласирана ќе оди во четвртфиналето :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Само мала поправка тука за точка 1. Русија не мора да ја победи Грција за пласман напред, и со нерешено оди во 1/4 финале само прашање ќе биде дали како 1-во или 2-ро пласирана. Е сега тоа што на Грците ќе им биде потребна победа и отворена игра па Русите ќе ги фаќаат на контра напади друга приказна е :D
Да ама ќе влезат помотивирани. Ако победеа денеска без никакви мотиви ќе влезеа против Грците.Вака има повеќе причини да се игра 1 :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Но за твоја жал Полска ќе ја победи Чешка и како второпласирана ќе оди во четвртфиналето :)
Најреално ќе биде и така,Русија како прва,позади неа Полска или обратно.

Полјаците опасни се,се виде вечерва,второ полувреме не мрднаа Русите,Полјаците глатко ја контролираа играта и имаа повеќе шанси за разлика од Русите.

Kajgana Shop

На врв Bottom