Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.959
Дефанзивен играч за врска ептен глупо звучи, сеа реално ако правиме муабет.Да ви се мочам у задњиот везен јас, зарем немате Македонски израз
Дефанзивен играч за врска ептен глупо звучи, сеа реално ако правиме муабет.Да ви се мочам у задњиот везен јас, зарем немате Македонски израз
Кој гледал фудбал знае кој беше.Не ми се верува какви се луѓе викаат во емисијава еј,знае некој кој беше?
Грција на европско
Само мала поправка тука за точка 1. Русија не мора да ја победи Грција за пласман напред, и со нерешено оди во 1/4 финале само прашање ќе биде дали како 1-во или 2-ро пласирана. Е сега тоа што на Грците ќе им биде потребна победа и отворена игра па Русите ќе ги фаќаат на контра напади друга приказна еОчекувано во последно коло ќе се решава тука се.
Овој резултат ми одговара од 2 причини.
1. Русија ќе мора да ја победи Грција за сигурно да обезбеди пласман во 1/4финале а тоа значи сигурен тип за спортска
2.Чешка која што ми е втора најомилена репрезентација на првенствово и со нерешено се пласира во 1/4финале
Но за твоја жал Полска ќе ја победи Чешка и како второпласирана ќе оди во четвртфиналетоОчекувано во последно коло ќе се решава тука се.
Овој резултат ми одговара од 2 причини.
1. Русија ќе мора да ја победи Грција за сигурно да обезбеди пласман во 1/4финале а тоа значи сигурен тип за спортска
2.Чешка која што ми е втора најомилена репрезентација на првенствово и со нерешено се пласира во 1/4финале
Да ама ќе влезат помотивирани. Ако победеа денеска без никакви мотиви ќе влезеа против Грците.Вака има повеќе причини да се игра 1Само мала поправка тука за точка 1. Русија не мора да ја победи Грција за пласман напред, и со нерешено оди во 1/4 финале само прашање ќе биде дали како 1-во или 2-ро пласирана. Е сега тоа што на Грците ќе им биде потребна победа и отворена игра па Русите ќе ги фаќаат на контра напади друга приказна е
Најреално ќе биде и така,Русија како прва,позади неа Полска или обратно.Но за твоја жал Полска ќе ја победи Чешка и како второпласирана ќе оди во четвртфиналето
Кришито го изеде дрвото а овој вицови си мава