deXterche
тадаммм
Го дадов чоперчето, сакам нешо побрзо ова ептен тромаво беше. Се мислев за поголем ама кој ќе се гњави со регистрации полагања а и трошат ко бајаги повеќе.1. Кимко, Кивеј и останата багра се кинези. Со напумпана цена.
2. Бенели е такоџе кинез. Нека не те лажи европското минато, колку шо е Ровер англичанец толку е и Бенели.
Дерби вс мојата Арора 150 цц, погоди како помина... нити старт, нити максимална има колку чајна шит. Мада добро се држеше.
Слушај го чичо Џиш... толку пари за скутер не се дават, кратко и едноставно, макар и од злато да е. Поисплатливо ти е да купиш 150 цц скутер, да си положиш за А категорија (околу 250 евра) и да си возиш раат.
п.с. немаше ти едно време некое чоперче од 50 цц?
Од се што видов прво Бенели ми беше во игра па Пежо Спидфајт 3 ама немаше добри коментари за нив па се одлучив за Априлија ама ќе видиме ќе одам утре пак до салон да разгледам.
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 16:58 ---
Не се лоши и овие само загреан сум за нешто поспортскоКлимо ак земаш априлија земај од ова
Иначе јас имам кинеска емитација од хаваната и имам 13 000 + без никаков дефект и 5 сњообраќајки