- Член од
- 8 јуни 2012
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 20
A SHO E OVA DOPISHANOVO TUKU I NE? SE VAZI I DVETE AKO SE NE?лол точно ми е тоа со Благоја
A SHO E OVA DOPISHANOVO TUKU I NE? SE VAZI I DVETE AKO SE NE?лол точно ми е тоа со Благоја
ах не знам, тој што го постави ова нека кажи... мене ми е НЕ......НИТУA SHO E OVA DOPISHANOVO TUKU I NE? SE VAZI I DVETE AKO SE NE?
2 бода мислам дека беа таму. Мене првото ми е точно, а второто „НО“ напишав.toa i jas sa cudum , davat pola bod ? ili skroz te kinat
Тоа беше ептен заебано прашање, не двосмислено туку ТРОСМИСЛЕНО ( како и целиот тест )на пола точно ги губиш сите бодови. ја пишав ни / ни
а му текнува некој денес англиски што одговори на тоа прашањето каква била храната?
tamu pisav jas not tastefulна пола точно ги губиш сите бодови. ја пишав ни / ни
а му текнува некој денес англиски што одговори на тоа прашањето каква била храната?
tamu pisav jas not tasteful ti so odgovori kaj sylabusна пола точно ги губиш сите бодови. ја пишав ни / ни
мислам дека одговорив Not strict enoughtamu pisav jas not tasteful
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 19:44 ---
tamu pisav jas not tasteful ti so odgovori kaj sylabus
znaci odgovori ti so nutriousмислам дека одговорив Not strict enough
а за ова другово се мислев меѓу nutritious и tasty и одговорив со второто. али сеа коа ќе подразмислам мислам дека згрешив
jas za hranata pisav demek nema mnogu,ali mislev deka se zbori kako avtorot ne pisal mnogu za toa, pa ke vidime, a na prvoto pisav deka metodite ne im se dobri, ali moze i toa so strict da bide, koj gi znaetamu pisav jas not tasteful
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 19:44 ---
tamu pisav jas not tasteful ti so odgovori kaj sylabus
да не си грешка нешто?Jas gi sakam prasanjata po biologija-interno,ako mozis prati mi gi.Pozz
и полоштина се бараше? :O :O :O25 мислам
L=50pi, P=625 pi
Тогас за формули ке се замаравме така да исти ку*ац во два примероци. Како и да е се знај оваа година беа потешки од претходните тоа и контролорот ни го потврди.златна математика да си полагавте ни за есеи ќе се замаравте ни за ништо...
и полоштина се бараше? :O :O :O25 мислам
L=50pi, P=625 pi