- Член од
- 7 јуни 2012
- Мислења
- 87
- Поени од реакции
- 52
супер25 мислам
L=50pi, P=625 pi
супер25 мислам
L=50pi, P=625 pi
ако нешто сум утнала, воа ќе да еas, killer, experts, themselves, enabled, behaviour, avoiding, reproductive, risk, against.
шо си оставала празно..на среќа да го манешеако нешто сум утнала, воа ќе да е
мислам, имам ги напишано ( од шо помнам ) experts, themselves, reproductive, risk, behavior .. 1 оставив празно, другте гледав да напишам шо ми е најлогично и да бегам ..
Требало Yours Faithfully бидејќи го знаеш името на таа,а Yours Sincerely се користи ако не го знаеш името.Не, ниту до кого е наменето. Директно Dear Ms. Dominique или како беше, и на крајот само Yours Sincerely ставив.
еде, едночко самошо си оставала празно..на среќа да го манеше
Тука се двоумев меѓу B i C и за среќа или малер отидов C сеа ќе видиме клучот што ќе кажиA B C B D B D B A D или поточно одговорите
as, killer, experts, themselves, enabled, behaviour, avoiding, reproductive, risk, against.
B D C A E
Ако се овие точни,супер!Другите имаа различно а ја си останав на своето мислење.За петтата вежба проверено и со професори мислам дека вака беше најлогично:
A B C B D B D B A D или поточно одговорите
as, killer, experts, themselves, enabled, behaviour, avoiding, reproductive, risk, against.
Третата гледам повеќемина исто ја напишале и нас вака ни испадна:
B D C A E
јас сум геоеде, едночко само
btw; кој/а полага Географија/Филозофија, нека каже .. да се испомуабетеме
Обратно е, sincerely кога го знаеш, а faithfully кога не го знаеш името на тој што му пишуваш.Требало Yours Faithfully бидејќи го знаеш името на таа,а Yours Sincerely се користи ако не го знаеш името.
Јас филозофијајас сум гео
Fatal error.За многу години нека еОбратно е, sincerely кога го знаеш, а faithfully кога не го знаеш името на тој што му пишуваш.