Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Искрено од сите наши само Арша закачи асистенција...сите други лоши вклучувајќи го и Подл.
Полди имаше солиден наптревар не зезај.....Јас сум презадоволен. Има да биде прав топџија осечам.....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Полди имаше солиден наптревар не зезај.....Јас сум презадоволен. Има да биде прав топџија осечам.....
Не може солиден да се каже, може просечен.
Додека Бендтнер имаше флегма меч.. не се движеше.
Потоа Шчезни може добронамерно но... знаеме каков исход имаше..
И секако РвП да, дефинитивно се трудеше највеќе од цел тим заедно со Снајдер... но кога нема среќа, па и 2 огромни промашувања... под ниво.
Росицки, за кам бек после повреда, добро... но наиде со својата чета на ужасно тежок противник... поради тоа се паѓа во вода.
А и да... зошто Пер не настапи?

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Не може солиден да се каже, може просечен.
Додека Бендтнер имаше флегма меч.. не се движеше.
Потоа Шчезни може добронамерно но... знаеме каков исход имаше..
И секако РвП да, дефинитивно се трудеше највеќе од цел тим заедно со Снајдер... но кога нема среќа, па и 2 огромни промашувања... под ниво.
Росицки, за кам бек после повреда, добро... но наиде со својата чета на ужасно тежок противник... поради тоа се паѓа во вода.
А и да... зошто Пер не настапи?
Па нормално дека нема да настапи, долго време паузираше заради повреда.....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Па нормално дека нема да настапи, долго време паузираше заради повреда.....
Ама се појави како стартер знам на пријателска, затоа ми беше прашање да не има нешто ново во однос со него или е поради старата поведа. :)

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Што правиме сега со РвП,останува кај вас или доаѓа кај нас ?:confused:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Дечки...за тие што уште се надеваат дека РВП ќе остане,нека не сонуваат...

Да си кажам за мене,дека веке неможам да го поднесам играчов...Му се исмеев против Данска...Напред Николче :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
http://www.youtube.com/watch?v=jAT3HGIvZ9U
Искрено и ја не го знам типов, од ова што може да се види, добра техника, чувство за гол и солидно шутче.....АЛи некако страв ме фаќа веќе, дека и Шамак растураше во француско, а сите знаеме што се случи со него во анлгиско....Како и да е, ќе видиме дали че си остане како шпекулација или ќе биде нешто......

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.youtube.com/watch?v=jAT3HGIvZ9U
Искрено и ја не го знам типов, од ова што може да се види, добра техника, чувство за гол и солидно шутче.....АЛи некако страв ме фаќа веќе, дека и Шамак растураше во француско, а сите знаеме што се случи со него во анлгиско....Како и да е, ќе видиме дали че си остане како шпекулација или ќе биде нешто......
Шамак е пред се играч не подвижен кој доколку ја базира целиот клуб играта само за него, и има високи топки... одма рачунај си го за прв стрелец.
Но да има уште еден РвП кој ќе игра пред него, а тој да треба да игра пред се за него? Е тука го губиме ние играчот.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Еве,како што читам Жиро во Арсенал.

Според мене вој трансфер ме натерува да мислам на две работи...
-Жиро,замена за РВП,тој го напушта Арсенал или

-Жиро,еден од трансферите кој ги побара РВП од Арсен,со тоа што ќе се вратиме повторно на формација со 2 напаѓачи.Анри-Беркамп ако ви текнува...

Како и да епак ќе кажам -разочаран сум од РВП и доколку остане нема да биде тоа што беше во моите очи..А доколку си отиде,да можам да кажам дека ќе биде најомразениот играч,поомразен од Насри,for sure!

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Еве,како што читам Жиро во Арсенал.

Според мене вој трансфер ме натерува да мислам на две работи...
-Жиро,замена за РВП,тој го напушта Арсенал или

-Жиро,еден од трансферите кој ги побара РВП од Арсен,со тоа што ќе се вратиме повторно на формација со 2 напаѓачи.Анри-Беркамп ако ви текнува...

Како и да епак ќе кажам -разочаран сум од РВП и доколку остане нема да биде тоа што беше во моите очи..А доколку си отиде,да можам да кажам дека ќе биде најомразениот играч,поомразен од Насри,for sure!
Болдираното е сигурно ...кој ташак Рвп,Жиро,Подолски ...сите 3ца ќе сакаат во стартни 11 а едино можат 2ца од нив да се во тие 11 ... И не е арсенал реал па да бидат задоволни играчиве на клупа а шо се квалитетни...
--- надополнето: 12 јуни 2012 во 03:40 ---
И кој ташак да сте не задоволни од Рвп ...си дојде кај нас на млади години,израсна во еден од најдобрите напаѓачи, не доби соодветна понуда од тимов а и на планот за градење тим кој ќе се бори за титула веќе долго време ни е слаба страна ...па што има да му се лутиме ако си заминит... остајте вие приказни за Тоти, Дел Пиеро, Рајан Гигс итнт за нивната лојалност...

Kajgana Shop

На врв Bottom