Томислав Николиќ - нов претседател на Србија

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
A? A?
Само ли јас не сфатив што сакаше авторот на постов да каже? :cautious:
--- надополнето: 2 јуни 2012 во 21:34 ---
Поентата беше дека Македонија може да се вреѓа без проблем на форумов, додека ако ја браниш се добиваат казнени поени... веќе неколку дена стои срањево што сум го напишал изнервиран од луѓе кои ја бранат кукавичката изјава на Перо фиромски додека моето мислење беше санкционирано. Очекувам санкција и за ова сега кога јасно го потенцирам не е битно веќе... навикнат сум на нефер игра. :)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
29
Поени од реакции
1
Само потпуно изопачен и потпуно ретардин човек може да постави овакву слику.

Nema da ostane nisto od vas retardirani srpski seljacista. Љубо.JPG серб.jpg
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 16:21 ---

Поздрав до тебе.
Eve i za tebe eden pozdrav od Maks,Ljubo i Miroslav Majstrovic , posebno od Petar Brzica sepak toj go drzi rekordot.
miroslav.jpg ljubo.jpg luburic.jpg

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Nema da ostane nisto od vas retardirani srpski seljacista.Прегледај го приврзокот 44330Прегледај го приврзокот 44331
--- надополнето: 5 јуни 2012 во 16:21 ---

Eve i za tebe eden pozdrav od Maks,Ljubo i Miroslav Majstrovic , posebno od Petar Brzica sepak toj go drzi rekordot.
Прегледај го приврзокот 44332Прегледај го приврзокот 44333Прегледај го приврзокот 44334

Види сега, србите останаа како нација а усташите беа 90% стрелани тоа дел од нивните сонародници, тие што се останаа се разбегаа низ странство каде беа скоро истребени од УДБА.

Смешно е што славиш безкичмењаци од "луѓе", кои се разбегаа ко пичкетини кога им дојдоа партизаните. Ал ај, од тоа од што паметниот се срами, будалиот се гордее.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
што мислите каква политика и ма типов ке го зема Косове или пак ке се откаже
Поважно ти што ќе стане со Косово него ли со Македонија.

Иванов не учествува на инаугурацијата на Николиќ , односно ниеден претседател освен тој на Црна Гора.

Се прашуваш ли зошто Иванов не отиде во Београд или поважно ти е дали Николиќ ќе го окупира Косово.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305

Иванов не учествува на инаугурацијата на Николиќ , односно ниеден претседател освен тој на Црна Гора.

Се прашуваш ли зошто Иванов не отиде во Београд или поважно ти е дали Николиќ ќе го окупира Косово.
Па Шчипоња зашто темава е за Николиќ ке прашувам за него кога ке има тема за Иванов и зашто не отишол на кафица кај Николиќ ке пишувам тогаш и таму ако има нешто проблем да земам сите мои мислења да ги избршам кажи ми те молам те молам
Дарди абе те молам кажи ми не можам да спијам :tapp:

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270

Мене ми е поинтересно,зашто на инагурациjaта на един председател треба да присоствуват други председатели. Тоа стварно ми е малце неразбирливо или тоа е работа на протокола за сека држава при стапуване во дложност?

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Мене ми е поинтересно,зашто на инагурациjaта на един председател треба да присоствуват други председатели. Тоа стварно ми е малце неразбирливо или тоа е работа на протокола за сека држава при стапуване во дложност?
Мислам дека во секоја држава постои таква пракса , да присуствуваат гости.

Најчесто тоа се соседите, да ти пожелат успех и да ти честитат.

Но Николиќ доби најлош пречек досега.

И баш интересно ми дојде оваа добра координација на Балканците ... сите едногласно му пратија порака дека Балканот не е тој од 90тите.

Николич рече дека Вуковар (Хрватска) е српски град.

А дека Сребреница не бил геноцид.

И стандардните пораки за Косово.

Значи одма човекот си праќа отровни стрели кон соседите.

Навистина Балканот не е тој од времето на Шешељ и Милошевиќ , а Србија не може да игра веќе како што сака , пошто ќе наиде на отпор од сите земји координирано.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Мислам дека во секоја држава постои таква пракса , да присуствуваат гости.

Најчесто тоа се соседите, да ти пожелат успех и да ти честитат.

Но Николиќ доби најлош пречек досега.

И баш интересно ми дојде оваа добра координација на Балканците ... сите едногласно му пратија порака дека Балканот не е тој од 90тите.

Николич рече дека Вуковар (Хрватска) е српски град.

А дека Сребреница не бил геноцид.

И стандардните пораки за Косово.

Значи одма човекот си праќа отровни стрели кон соседите.

Навистина Балканот не е тој од времето на Шешељ и Милошевиќ , а Србија не може да игра веќе како што сака , пошто ќе наиде на отпор од сите земји координирано.
Во право си дека Балканот се промени. Имаме тектонски проместуваниja и разпределба на тежината на државите на Балканот. Не се живи само на стари лаври.

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Балканот е спремен за нова кланица.
Имаш гробар, мафијаш а тука се и фашистите.
Незнам овој на Албанија што го избраа, Нишани и тој би нешто нанишанел.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Бујар Нишани во 1988ма завршил на Воена Академија-Скендербеј , во 96та во САД ги завршил постдипломските студии (Менаџирање на одбранбените ресурси).

2004та завршува Правен факултет во Тирана , магистрира во 2005та.

Работел како педагог на Воена Академија-Скендербеј , потоа бил министер за Одбрана , Внатрешни работи како и Правда.

Сега ќе речеш , ете , се вклопува причата за кланицата.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
И како по традициja ако има вакво нешто ке почне от западен Балкан за да може некоj наново да си излечи шувенизмот со човечка крв. Поне jaс верувам дека нема да се деси тоа.

Член од
22 април 2012
Мислења
146
Поени од реакции
20
Полни глупости таа покана беше пореден повик на Србите да се видат ко центар на Србославија. Нема протокол за покани на државни глави - само амбасадори и ако некои е во посета. Поканил сите државни глави - чудо големо. Пример пресен - Плевнелиев и Прванов, осим амбасадорите, беха Кристалина Георгиева и некакав Хаан, еврокомесари. Апропо, Николич знаел многу добре дек они нема да дојдат, ама ги поканил - зошто?

B

Black Guard

Гостин
Океј дискриминиран човеку :D :D најмалку ми е гајле за како се чувствува човек којшто му се восхитува на милошевиќ ....

Оставете го милојко.

Туку се мислам дека моменталнава состојба му одговара на николиќ и тука можно е подбуцнување и поддржавање на радикални сепаратистички струи во Македонија.

Kajgana Shop

На врв Bottom