Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Поврзана ли е со Бланк? :)
Не бе, онаа за да се даде Нани и да се купел Модриќ, од што е толку бедна и глупа ни новинарот не се потпишал под неа, се коси со сите мерила на интелигенција.

И од SSN потврдија за Пауел.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.940
Tи да ќутиш! :P Најјак е! :D
:pos: Се согласувам. Верувам сите тука го сакаат Бекам иако одамна не игра за Јунајтед ама се знае чие дете е. Па и сега е летен период, пауза во ПЛ, може малку од малку да се постираат позабавни информации во фан-клубов, а од Август почнуваме со препукувања :D Него за вечер, кој ќе тепа? Евра или Јанг и Велбек? :D Јас само сакам Јанг да даде гол, да извлечат барем едно нерешено, колку да ја одржат Англија во живот до 3-то коло кога треба да се врати Ѕверот :vozbud: Реално мислам појаки се Французите :(

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
:pos: Него за вечер, кој ќе тепа? Евра или Јанг и Велбек? :D Јас само сакам Јанг да даде гол, да извлечат барем едно нерешено, колку да ја одржат Англија во живот до 3-то коло кога треба да се врати Ѕверот :vozbud: Реално мислам појаки се Французите :(
Јас само сакам нашиве да не се повредат носејќи ја на грб Англија како и секогаш. Кој ќе победи ми е небитно.

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Овие другиве од репрезентацијата кога беше топката кај Велбек чекаа да даде гол и да почнат да му ракоплескаат. Толку да се немало желба за игра :tapp:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Luka Modric has agreed terms with Manchester United. It's now between Tottenham and United to agree on the transfer fee. #MUFC#THFC
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 23:16 ---
Luka Modric has agreed terms with Manchester United. It's now between Tottenham and United to agree on the transfer fee. #MUFC#THFC

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 23:16 ---
Најтешкиот дел :pos: Да преговараш со Грим Рипер е полесно него со Даниел Леви.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па точно е, не сме ние стегнати во поглед на плата давање, ама тешки се за преговарање Тотенхем, ќе потрае ова, доволно е само на Бербатов да ни текне :)

Kajgana Shop

На врв Bottom