Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе напишам јас поопширноДечки у ваква сушна сезона да не се напише статија на сајтот за трофејот на примавера, незнам...![]()
Get used to itДечки у ваква сушна сезона да не се напише статија на сајтот за трофејот на примавера, незнам...![]()

Логиката е едноставна... Никој не би ти играл млад играч со вредност од 500.000 за да му ја качи цената на 3.000.000 и ништо да не добие, освен 3-4 гола во текот на сезоната и добри игри.И ако може некој од економистиве + Бене да ми објасни зошто ги даваме децата во ко-сопственост? Пошто мене ми изгледа дека жив зијан сме од тоа. Зошто едноставно не ги праќаме на позајмица, сите до еден. Па кој го биде, да го земеме, кој не да се продаде за нешто ситно.
Тука ги исклучувам оние кои биле сопственост на други клубови па сме им откупиле половина.
Па ти реков, со помал талент ќе го форсираат, или ќе купат отпад како Бљамбљани, ама играч нема да ти направат за беспари... Еве, што добија пример Болоња од Крхин? Ништо... Затоа и они земаат ризик на себе, зашто може да заглават со играч кој не се покажал, и ниту на нив им треба, ниту Интер ќе си го откупи вториот дел... (после со наддавање иде, а веќе бил кај нив и фаќал место на друг играч)И клубовите добиваат нешто, добиваат играч за без пари, а се сомневам дека имаат ист со приближен квалитет инаку би го форсирале. Сепак јасно е дека некогаш мораш да го дадеш пола пола, ама да купиш свој играч за 10 милиони, тоа е веќе наука.
Get used to it![]()
Не жали се сега, летово ќе ги средиме проблемите.Битно сајтот е спремен - ги исклучија коментарите.![]()

)