stormspeaker
Бекрија
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.343
Нашиве младинци ги уништија младинците на манчестер 6-0
Ај ај, на 7 од нив ова им беше деби Шала, честито. :smir:Нашиве младинци ги уништија младинците на манчестер 6-0
Ај со среќа нека му е. Изгледа и Реина е блиску до нов договор
И јас мислам дека ќе добие нов договор. А се надевам во пакет со титулата Сер. Ама некако не го личи Сер Кени Далглиш. Тој си е КРАЛОТ Кени Далглиш :smir:http://uk.eurosport.yahoo.com/16042011/58/premier-league-papers-dalglish-agrees-liverpool-deal.html
Според ова Кени потпишал перманентен договор искрено се надевам дека ова е вистина
--- надополнето ---
Сношти на натпреварот Норич-Нотингем Форест КОНЧЕСКИ доби црвен картон а и пред да го добие играше една просечна утакмица, а Пачеко не доби шанса....се плашам дека Кончески нема да можиме да го продадеме влето оти нема да има заинтересирани
Истите оние младинци кои загубија во ФА купот?Нашиве младинци ги уништија младинците на манчестер 6-0
Ги нарекоа хулигани, а тие го спасија англискиот фудбалАј ај, на 7 од нив ова им беше деби Шала, честито. :smir:
--- надополнето ---
P.S. Rivalry aside, remembering the 96 who lost their lives 22 years ago in the Hillsborough disaster. Thoughts with you.
Нека почиваат во мир, се надевам дека дегените од ФА кои размислуваат пак да се воведат таквите трибини ги читаат овие пораки и сл.
Извор: http://www.sportingo.com/football/a20180_liverpool-agree-deals-two-key-transfer-targetLiverpool have agreed deals to sign Ashley Young from Aston Villa and Newcastle left back Jose Enrique.
England winger Young has been a long term target for the Anfield club and he looks set to join in the summer along with Spanish defender Enrique.
Joining them could be Blackpool midfielder Charlie Adam, also a target for Manchester United. A source close to the club said a deal is close for Adam, while Liverpool are also still in the hunt for Bolton centre back Gary Cahill.
Adam was being chased by both Liverpool and United before the January transfer window but the Seasiders managed to hold out and keep Adam to bolster their bid to avoid relegation from the Premier League.
Now it is thought Adam will go whatever Blackpool's fate in a month's time. He may well leave Bloomfield Road along with manager Ian Holloway.
Ако е ова вистинаИзвор: http://www.sportingo.com/football/a20180_liverpool-agree-deals-two-key-transfer-target
Прв пат ја гледам оваа страница. Веродостојноста е најверојатно минимална.
2 aвтогола си даватеОстајте тоа .....денес шо правиме?
срање извори се ова брат....според мене..!!!Ако е ова вистина
Ама кога ни скај ни останатите повалидни извори не објавуваат ништо од кај би можеле овие будали да знаат?
Остајте тоа .....денес шо правиме?
Е како не....32 aвтогола си давате
Абе не земаат тие титула туку дај ние да си тепаме да се порадуваме малку тие титула не земаатсрање извори се ова брат....според мене..!!!
а за утакмицава....би сакал победа...ама ако они не победат, да ја земат и титулата!!! )))
2:2 точен резултат!! )))
Многу сакаш :smir:Kako prvo SAKAM POBEDA!
Kako vtoro, nekjam ni Young nit Enrike. Go sakam BABEL nazad!
Kako treto go sakam Keni do kraj i istiot tim samo psihichki i fizichki podobren.
So srekja neka im e, da im dadat najmalce 3 gola a Pepe da nema ich rabota. So drugi zborovi da im odrzhime fudbalska lekcija.
Inache videono Victory is upon us V2 go gledam po 100 pati i sekoj pat se ezham.
Fernando Torres "I haven't considered leaving!" Eh..... Love the way you lie.
Neka mu e chestito kjerkichka na Ferdinand i ako saka slobodno mozhe da dojde da igra za Liverpool. Znam deka e dzver vo odbrana.