Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Следно прашање: ако е толку одличен како што викате сите, како мислите да го земеме? :pos:
Тоа сакав да пишам, Њукасл се наполнија со пари од спонзорства и газдата нивни не жали пари сеа, плус имаат одлични скаути и имаат веќе француски контингент таму кај нив, не верувам ние да повлечеме за овој, ама Њукасл и тоа како би потегнале со оглед на тоа дека ќе го продаваат Симпсон... :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Десен бек игра за Лил, ооодличен играч, Фергусон го следеше него одреден период, првотимец е и за Франција, ќе го ѕирнеш утре :)
Боље нека не го гледаат утре, пошто Јанг е на таа страна.. :P

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Јувентус повторно во исфрлен од Серија А
Старата дама повторно е во втората италијанска лига поради местење натпревари,откако италијанскиот истражен суд попладнево ја донесе таа одлука да го казни Јувентус поради наместени натпревари.Воедно најдени се докази за местење на натпреварот Јувентус-Лацио и Милан-Јувентус а најдебелиот крај го извлекоа голманот Буфон и стратегот Конте, на кој им е закажано судење следниот месец а до тогаш ке бидат во притвор.Друг интересен факт е тоа што титулата од изминатата сезона ке му припадне на второ пласираниот Милан.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
"Ги чуваше стативите за нас, јас го правев тоа за тебе“

Мбаје не е спремен, ич не ми се допадна како ги одигра овие два натпревари, али кај младинциве не се знае никогаш. Крисетиг е најубаво да иде негде да игра, и него му е рано...

За Лонго ќе биде следнава ситуација, и можете во букмарк да ставите. Ќе го дадат на Џенова, они ќе го играат, ќе даде 5-6 гола и после ќе ја купуваме втората половина за 3 милиони минимум, или пак, ќе излезе некој Куцка или Паласио од Џенова и ќе ја трампаме втората половина за тој вонаби играч(наместо да дадеме 500.000) а по 1 сезона ќе го бараме за 10 милиони.
I feel you bro

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Ме интересира едно која година беше кога Интер го повлече пандев од Беласица?
Сега има 28 години а е заминал за италија во трета година средно т.е. на 16/17 години. значи 2001 година Интер го има земено Пандев како младинец од Беласица. некој поточни детали да има ?

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Десен бек игра за Лил, ооодличен играч, Фергусон го следеше него одреден период, првотимец е и за Франција, ќе го ѕирнеш утре :)
Принудно првотимец поради повредата на Сања инаку второтимец е ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ме интересира едно која година беше кога Интер го повлече пандев од Беласица?
Сега има 28 години а е заминал за италија во трета година средно т.е. на 16/17 години. значи 2001 година Интер го има земено Пандев како младинец од Беласица. некој поточни детали да има ?
Jaс мислам дека гугл чуда прави,пробај некогаш.

http://instrumica.com/goran-pandev/?lang=mk

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мал апдејт околу “засилувањата“

Лукас се подалеку од Интер,наводно Реал испратил понуда од 30 милиони евра за него. (е не ќе се зезаат)
Интер ќе се свртел кон Џовинко.

Беса иде на операција на коленото во среда.

Интер се поблиску до Дебуши,барем како што читам по нетов.
Еве шанса да им го туриме Мајкон на Реал,а тие да дадат плус 10 милиони+Диара и да се откажат од Лукас.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Еве шанса да им го туриме Мајкон на Реал,а тие да дадат плус 10 милиони+Диара и да се откажат од Лукас.
Комплицирано е тоа. Го знаеш оној изразон: „Бог и шеширџија“?
Ние имаме шеширџија.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
И ако може некој од економистиве + Бене да ми објасни зошто ги даваме децата во ко-сопственост? Пошто мене ми изгледа дека жив зијан сме од тоа. Зошто едноставно не ги праќаме на позајмица, сите до еден. Па кој го биде, да го земеме, кој не да се продаде за нешто ситно.

Тука ги исклучувам оние кои биле сопственост на други клубови па сме им откупиле половина.

Kajgana Shop

На врв Bottom