Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
Головите за Интер се на 0:26, 3:50, 5:06 од видеото.

За трансфериве веќе не можам да им се замарам. Доста ми беше од шпекулации, не видов ниту еден реализиран трансфер од она што се најавуваше. Исла го сметавме веќе за наш играч, а еве го Јуве без многу врева го лапнаа. За Лавеци се натегаа, за 10 милиони сакаа да го купат покрај арапиве. Не ми е јасно каде тргнаа со тој памет. Подобро нека не најавуваат ништо, нека се фрлат на работа и да донесат едно квалитетно засилување. Ама ајде, цело лето е пред нас.

Член од
22 октомври 2010
Мислења
256
Поени од реакции
144
Оној резервниот голман Сала не е саглам :pos:
Луд е мајке ми :pos:

"Hai protetto i pali per noi, io lo farò per te"
Ни со гугл транслејт не разбрав што сакал да каже авторот, се моли некој поупатен (Бене) да преведе :)

Секоја чест за децава, освоија се што можеше да се освои, следна сезона обавезно да им се даде шанса на некој од Лонго, Данкан, Хуан Хесус (овој уствари мора во прв тим), Крисетиг, Мбаје во прв тим или да се пратат на позајмица, ПРОДАВАЊЕ НИКАКО!!! Ама кој ме прашува мене, килава управа :свиркам:. Уште утре ќе ги истрампаат за Дестро местро џовинко и ќе си ги враќаат после 2 сезони за 20 милиони. Или може нешто ќе се промени од идна сезона? Дај Боже...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Луд е мајке ми :pos:

"Hai protetto i pali per noi, io lo farò per te"
Ни со гугл транслејт не разбрав што сакал да каже авторот, се моли некој поупатен (Бене) да преведе :)

Секоја чест за децава, освоија се што можеше да се освои, следна сезона обавезно да им се даде шанса на некој од Лонго, Данкан, Хуан Хесус (овој уствари мора), Крисетиг, Мбаје во прв тим или да се пратат на позајмица, ПРОДАВАЊЕ НИКАКО!!! Ама кој ме прашува мене, килава управа :свиркам:. Уште утре ќе ги истрампаат за Дестро местро џовинко и ќе си ги враќаат после 2 сезони за 20 милиони. Или може нешто ќе се промени од идна сезона? Дај Боже...
"Ги чуваше стативите за нас, јас го правев тоа за тебе“

Мбаје не е спремен, ич не ми се допадна како ги одигра овие два натпревари, али кај младинциве не се знае никогаш. Крисетиг е најубаво да иде негде да игра, и него му е рано...

За Лонго ќе биде следнава ситуација, и можете во букмарк да ставите. Ќе го дадат на Џенова, они ќе го играат, ќе даде 5-6 гола и после ќе ја купуваме втората половина за 3 милиони минимум, или пак, ќе излезе некој Куцка или Паласио од Џенова и ќе ја трампаме втората половина за тој вонаби играч(наместо да дадеме 500.000) а по 1 сезона ќе го бараме за 10 милиони.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Бранка страјкс аген:
20 за клубот, 7 за агентот :pos:
(за Лукас)

Дај бе нека го удри гром да се врати во нормала...

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Остај го човекот
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 13:08 ---
Official- Maicon je na transfer listi kao i Julione !

FC Inter ce prodati Maicona ovog leta jer vise neracunaju na njega !

PAre od prodaje Maicona ce biti odmah prosledjeni Lillu za sjajnog mladog Mathieu Debuchy, koji je ove sezone pravo otkrice .
Za Maicona ima ponuda od Reala madrida i Chelsea ponude su od 8 do 11milE koliko i uprava Intera i trazi .

Mathieu Debuchy*a je Lill spreman prodati za 8-9millE i Inter je prisato na tu cenu.
Mathieu Debuchy je izjavio da bi prelazak u Inter za njega bilo ostvarenja sna !
Sve zavisi od prodaje Maicona a mozda i ne jer je Inter ukoliko neprodaju Maicona prodace Jonathana i dovesti Mathieu Debuchy-a

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Дебуши со две раце го прифаќам,еден од главните играчи на Лил оваа сезона,а има и уште време за да просперира.
Го прифаќам поради тоа што Мајкон веќе нема желба да игра за Интер,платата му е урнебес,а и стар е,мада ова последново не мора да значи.

А оној па Бранка пак :facepalm:
Нека ги даде тие 20 милиони за некој друг класа играч,а не цело лето да се трча по Лукас и на крај ништо од него.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Дајте повеќе информации за овој Дебуши, кој е, што е, позиција...
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 13:53 ---
Бранка страјкс аген:
20 за клубот, 7 за агентот :pos:
(за Лукас)

Дај бе нека го удри гром да се врати во нормала...
Да даде 20 за агентот а 7 за Лукас, полесно ќе ја заврши работата само не му текнуе :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240

Да даде 20 за агентот а 7 за Лукас, полесно ќе ја заврши работата само не му текнуе :)
Ја од она што знам игра десен бек , кога ги пратев лил ( ова за кладилница да не се лажеме дека гледам француско ) играше супер . Лорен Блан го убаци во репрезентација така да може ќе игра десен бек за Франција на Еуро .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Десен бек игра за Лил, ооодличен играч, Фергусон го следеше него одреден период, првотимец е и за Франција, ќе го ѕирнеш утре :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
И среден ред може да игра,покрај Јунајтед едно време и Баерн Минхен и Њукасл се интересираа за него.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Следно прашање: ако е толку одличен како што викате сите, како мислите да го земеме? :pos:
Оној со шеширите нека му ја мисли.
Али ваљда ко у маало кога купуваш од продавничето и му викаш на продавачов " Комшија а ќе зеам едно кокаколче и ќе донесам после пари "

Kajgana Shop

На врв Bottom