Roland Garros 2012

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2012?

• Рафаел Надал

Гласови: 40 48,2%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 25 30,1%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 24,1%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 2,4%
  • Томаш Бердих

Гласови: 3 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 1,2%
  • Марија Шарапова

Гласови: 13 15,7%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 7 8,4%
  • На Ли

Гласови: 2 2,4%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 8 9,6%
  • некој друг кај мажите

Гласови: 1 1,2%
  • некој друг кај жените

Гласови: 3 3,6%

• Вкупно гласачи
    83
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.960
Поени од реакции
16.316
Иначе ту тамбс ап за потегот на Новак. Спортсмен си е човекот, тука нема збор(y)
Како тоа наеднаш спортсмен, нели тој беше што ги прекинува мечевите поради наводна „повреда“ .. немојте такви зборови да употребувате за србинот...

Ф

Фил Ајви

Гостин
лол само ми беше смешна изјавата што не значи дека и јас се сложувам

реакцијата на Ноле после брејкот на Надал доволно говори за неговата игра денес

L

Löwe

Гостин
Надал со еден винер направи брејк. Уште ќе зборуваме?
Една мала предност од 1винер повеќе има Новак. Не ломоти многу. 20-19 е во Винери.
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 17:10 ---
Сега веќе е 22-20 во корист на Надал во винери.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Една мала предност од 1винер повеќе има Новак. Не ломоти многу. 20-19 е во Винери.
Втората реченица можиш дома да ја изговараш или со другарите твои. Не зборувам општо за винери, зборувам дека со еден единствен винер Надал направи брејк, т.е од грешки на Новак. т.е Новак нема ниеден мирно земен гејм, поради очајниот сервис. А тоа не е изнудено од Надал, како што велиш ти...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Незнам што не ви е јасно, Надал е познат како дефанзивен играч, Ноле исто така дефанзивец, (иако тоа малкумина го приметуваат) мада за нијанса по агресивен од Надал.

Така да ништо чудно што нема многу винери.

И ете, мизерии, терени/турнири без подвижен покрив кога ќе видам ми се гади, Франзуциве се толку стиснати што ни рефлектори нема, е тоа е таканаречениот најдобар грен слем за некои на темава :pos:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.228
Поени од реакции
14.566
Ајт у курац ебати дождот

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Како тоа наеднаш спортсмен, нели тој беше што ги прекинува мечевите поради наводна „повреда“ .. немојте такви зборови да употребувате за србинот...
На што се должи ваква реплика баш кон мене? Сериозно те прашувам.

Патем дождов зафркна работа пак. Малер.

L

Löwe

Гостин
Незнам што не ви е јасно, Надал е познат како дефанзивен играч, Ноле исто така дефанзивец, (иако тоа малкумина го приметуваат) мада за нијанса по агресивен од Надал.

И ете, мизерии, терени/турнири без подвижен покрив кога ќе видам ми се гади, Франзуциве се толку стиснати што ни рефлектори нема, е тоа е таканаречениот најдобар грен слем за некои на темава :pos:
Toa e тоа. Во Прилеп има рефлектори на еден терен, овде нема.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.960
Поени од реакции
16.316

Aма пази муабетот, Надал го принудувал Новак на грешки, а тој пустиот ти е на 10 метри зад основната линија, како тоа можи да го принуди.
Имаше некои поени што Надал го принуди Новак на грешки, ама сепак Новак е на ниво како во првите два сета против Сепи. Што значи сам себе го убијал.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
И пак коментаторов само за србинов кога ке земе поен го повишува тонот .. ахх што сакам надал побрзо да го заврши мечов да плачат и џокович и коментаторов !
ПА ЗА КОЈ ДА НАВИВА БЕ СРБОФОБУ ЕДЕН!?!?!?!? Ти е гајле тебе дали Надал ќе победи, Ноле да губел само, комплекс!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.960
Поени од реакции
16.316
На што се должи ваква реплика баш кон мене? Сериозно те прашувам.

Патем дождов зафркна работа пак. Малер.
Прочитај ги постовите низ темата, а и во некои други теми на овој потфорум и ќе сфатиш. Не се од тебе. Ама ќе сфатат другите.
Жалам што ни крива ни должна се најде да ти реплицирам јас.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504

Американците немаат, Вимблдон доби пред 2 години, но за тие некои што викаш, не се овие предуслови за да биде најдобар, едноставно некои го обожаваат тенисот на земја, вклучивајќи ме и мене.

L

Löwe

Гостин
Американците немаат, Вимблдон доби пред 2 години, но за тие некои што викаш, не се овие предуслови за да биде најдобар, едноставно некои го обожаваат тенисот на земја, вклучивајќи ме и мене.
Абе французиве ебани рефлектори немаат не па кров..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom