Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Oд денес виденово Русија да се уплатит со време зш коеф ке паднит до вторник

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
За денеска мислам кој сака да клај поќе пари добро тикетче е:

Полска-Грција X било кога (ова мислам дека треба Х да биде или на полувреме или на крај)..........1.60
Русија дава 2 гола 2.10
Имате 3.3 коеф....за 300....илјадарче, кој ти дава :D
Ме послуша барем некој? ;)
Извинете вака ама ќе ве наречам малце идиоти неписмени. Абе ЕП ли е ова или шо е? Сите до еден испопаѓавте на Полска. 1 та 1, Х-1, сигурна!!!...Стај паре, земи паре...абе така е тоа. Уште не научивте како игра Грција на првенствава, тие ветрот да дувне во нивна корист, гол даваат. Дури имаја и шанса за победа...па и Полска па небаре којзнае колку е јака па дома првата утакмица да тепа...Абе за нигде сте, за нигде...ај за ум да ви биди за следниве утакмици.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ајде сега кај се стручњаците тука што коментираа дека Чешка можи да му парира на Русија??.тука ви велев дека Чешка се дупки најголеми на ова европско..послаби ги немам гледано плус Русија се добра репрезентација

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Извинете вака ама ќе ве наречам малце идиоти неписмени. Абе ЕП ли е ова или шо е? Сите до еден испопаѓавте на Полска. 1 та 1, Х-1, сигурна!!!...Стај паре, земи паре...абе така е тоа. Уште не научивте како игра Грција на првенствава, тие ветрот да дувне во нивна корист, гол даваат. Дури имаја и шанса за победа...па и Полска па небаре којзнае колку е јака па дома првата утакмица да тепа...Абе за нигде сте, за нигде...ај за ум да ви биди за следниве утакмици.
Ако беше така лесно Кладилнициве ке земаа кредити а не коцкариве тоа е тоа играат на Репрезентации шо не знаат 5 играчи о Полска виделе 5 души попознати и појаки испаднаа од Гејците а не земаат предвид дека Гејците титула зедоа со Бункер игра

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Мене ми рекоа да се дружам со тебе за време на ЕП и да ми кажуваш типови :D

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
експерт си нема што - а вака ли мислеше до 45та минута и нешто покасно ?? мене ме боли оти ме паѓа на 1 во 1 на добар коефициент со гол предност во второ,играч повеќе и судиска наклонетост,сега да тепаја гејците не знам што пост ќе ти истекнеше

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
експерт си нема што - а вака ли мислеше до 45та минута и нешто покасно ?? мене ме боли оти ме паѓа на 1 во 1 на добар коефициент со гол предност во второ,играч повеќе и судиска наклонетост,сега да тепаја гејците не знам што пост ќе ти истекнеше
Види кога е напишан постот. Јас не типував отпосле па така да викаш. Повеќе бев за тоа дека на крај ќе биде Х. Али за посигурно ја пишав Х било кога. Навистина кога гледав после првото си реков ништо, грциве губат па и црвен картон играат. Ама ете среќата им се насмевна па си заврши 1-1. Поуката е дека не треба летање...знаат кладилниците дека 90% ќе играте за Полска ;)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Види кога е напишан постот. Јас не типував отпосле па така да викаш. Повеќе бев за тоа дека на крај ќе биде Х. Али за посигурно ја пишав Х било кога. Навистина кога гледав после првото си реков ништо, грциве губат па и црвен картон играат. Ама ете среќата им се насмевна па си заврши 1-1. Поуката е дека не треба летање...знаат кладилниците дека 90% ќе играте за Полска ;)
Наместена била.

Си погодил нешто и одма почна да се силиш, па и глупи да ги нарекуваш оние што одиграле 1 на Полска.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
95%,исто и за русија можеби и повеќе од 95% уплата (спортлајф)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Наместена била.

Си погодил нешто и одма почна да се силиш, па и глупи да ги нарекуваш оние што одиграле 1 на Полска.
Однапред се извинив де :D Еве ќе истипувам за утре, па ако згрешам, плукајте слободно:

Германија-Португалија Х прво пол.
Холандија-Данска ГГ3+

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Однапред се извинив де :D Еве ќе истипувам за утре, па ако згрешам, плукајте слободно:

Германија-Португалија Х прво пол.
Холандија-Данска ГГ3+
Кој ќе даде гол од Данска не зезај :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Изгубив 500 на Полска, ама затоа си фатив 1-1 Русија 3.90 коеф. со 1000.
1 4+ беше 8 коефициент. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom