Вашиот омилен појадок

~ Everything.you`re.not

Salvatore`s girl
Член од
8 април 2012
Мислења
106
Поени од реакции
421
Едно од овие стандард :
- овошна салата ( огромна :D )
- стоби флипс и баланс
- мусли и млеко

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Најчесто комбинирам путерче со нешто сиренце и буковче,понекогаш чајче или млекце уз ова.

Никогаш не се навикнав на мусли и остали работи,единствено едни чоколадни топченца ми се погодија па ги кркав некој период со млеко исто и едни обични житарици со јогурт.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Топол чај, лепче со маргаринче и сиренце. Повеќе не барам :) Смачено ми е од оние брзи јадења кои ги практикувам на факултет, пирошки, буреци, гевреци и сл.

P

puppete dolly

Гостин
матам 3 јајца..рендам сирење во нив.. ги пржам..а некогаш може и домати во смесата..брзо и вкусно

Член од
27 мај 2012
Мислења
186
Поени од реакции
112
Најчесто за доручек јадам јајца, геврек и житарици со млеко :icon_mrgr:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Ајде една тема за сите оние кои сакаат да се хранат здраво:)
Ако спаѓате во оваа категорија, кој ви е омилен оброк на почетокот на денот?
Јас освен нашата драга кајгана :), обожавам да си испржам сирење со кромид, или диетален џем намачкан на кришка леб (од Виталиа).
Муслите и житариците некако не мe "држат", по половина час сум гладна:( Можеби бидејќи сум О крвна група, а тие не поднесуваат жита баш добро.
Кој е вашиот највкусен, а истовремено и здрав доручек...?

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Обавезно нешто или тестенини такви ствари, или пак јајца на око/кајгана, а може и кришки леб испржени со јајце + јогурт обавезно ........... без јогурт невозможно е да седнам на маса !

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
малку реклама да направам : Баланс јогуртот од Битолската млекара го пијам секој втор ден за доручок , само тоа. 1 л има доволно протеин , масти и ЈХ за почеток на денот, посебно и кога имам тренинг од сабајле.

Друг вид ми се варени јајца со црн леб и сирење . Потоа овесни снегулки со млеко со мала масленост и чоколадни мусли колку за вкус, овесните ми се со вкус на картон ми здосади да ги јадам така , вака ми е ептен повкусно :D

И секако со доручок и 1 шоља зелен чај.

The countess

Аристократка
Член од
2 јуни 2012
Мислења
145
Поени од реакции
82
Зелен чај и варено јајце :X3:

Kajgana Shop

На врв Bottom