- Член од
- 7 јуни 2012
- Мислења
- 87
- Поени од реакции
- 52
в црква ќе треба да одам за математика...Ај сега да се насочиме кон вторник и математиката
в црква ќе треба да одам за математика...Ај сега да се насочиме кон вторник и математиката
Ај сега да се насочиме кон вторник и математиката
Златен Англискив црква ќе треба да одам за математика...
Да.Со напишан есеј 330 збора ке ми дадат 0 бодови !?
и англиски имам јас, ама интерен..Златен Англиски
Епа тоа значи грешка ми е, зошто јас напишав дека се радувал дека бил среќен поради тоа што се нашол кај езерото повторно од кое кога бил млад имал убави спомени. Не ми беше логично дека некој би сакал да умре, инаку Болдер - симболизам така ?
Инаку за Злосторство и казна сега ми текна уште едно, веројатно е одговорот дека отишол да се збогува, а за тоа другото што напишавте дека е 1) несовесен убиец 2) трагичен и не ми текнува што друго беше.. јас пишав несовесен зошто во делото ако добро памтам за да ја убие сестрата на лихварката ја заборава вратата отклучена што значи дека е несовесен или не ?
Модернизмот е 100 %Хм,за Бодлер мислам модернизам. Јас барем така напишав Али бил претходник на симболизмот, така да...што знам.
Јас за ова со старицата одговороив дека е трагичен лик таму како беше не се сеќавам точно.
ја го сванав за умирање, така и напишавЕпа тоа значи грешка ми е, зошто јас напишав дека се радувал дека бил среќен поради тоа што се нашол кај езерото повторно од кое кога бил млад имал убави спомени. Не ми беше логично дека некој би сакал да умре, инаку Болдер - симболизам така ?
Инаку за Злосторство и казна сега ми текна уште едно, веројатно е одговорот дека отишол да се збогува, а за тоа другото што напишавте дека е 1) несовесен убиец 2) трагичен и не ми текнува што друго беше.. јас пишав несовесен зошто во делото ако добро памтам за да ја убие сестрата на лихварката ја заборава вратата отклучена што значи дека е несовесен или не ?
ја се мислев за е-технологии, ама некако сметководството ме завлече накај негоКој ќе се запишува на ФИНКИ?!
Матурантите научија нешто повеќе за Атлантида..Матурантите се добро запознаени каква ке биде ситуацијата во 2050 и како ке функционира светот
одговорот е : естетика на грдотоA dali za albatros, osven sto kako odgovor nekoj napisale "estetika na grdoto" dali moze i ssplin-melanholija, zdodevnost" da bide odgovor?
јас уште не знам на што насока да одамја се мислев за е-технологии, ама некако сметководството ме завлече накај него
China will kick some assМатурантите се добро запознаени каква ке биде ситуацијата во 2050 и како ке функционира светот
шо ти леже ( од смеровите на ФИНКИ? ) ?јас уште не знам на што насока да одам