Матура

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Член од
2 јуни 2012
Мислења
43
Поени од реакции
7
значи колку сум препишал не сте свесни.. пола од прашањата не ги ни прочитав, само механички препишував и сега се чудам за што зборувате :O тестаторот беше најдобар, на врата стоеше да пази да не идат комисијата за ние да можеме да комуницираме.. а јас па со цел ум и сведок на крај останав.. да видам дали се е регуларно :pos::pos:
сега уште во вторник да се погоди вака и ќе биде супер :notworthy::notworthy::notworthy::notworthy:

*eLeNa*

мјаѕ.ιgℓєѕιαѕ ^^
Член од
6 март 2008
Мислења
98
Поени од реакции
16
Епа тоа значи грешка ми е, зошто јас напишав дека се радувал дека бил среќен поради тоа што се нашол кај езерото повторно од кое кога бил млад имал убави спомени. Не ми беше логично дека некој би сакал да умре, инаку Болдер - симболизам така ?

Инаку за Злосторство и казна сега ми текна уште едно, веројатно е одговорот дека отишол да се збогува, а за тоа другото што напишавте дека е 1) несовесен убиец 2) трагичен и не ми текнува што друго беше.. јас пишав несовесен зошто во делото ако добро памтам за да ја убие сестрата на лихварката ја заборава вратата отклучена што значи дека е несовесен или не ? :)

Хм,за Бодлер мислам модернизам. Јас барем така напишав :) Али бил претходник на симболизмот, така да...што знам.
Јас за ова со старицата одговороив дека е трагичен лик таму како беше не се сеќавам точно.

Член од
7 јуни 2012
Мислења
87
Поени од реакции
52
Кој ќе се запишува на ФИНКИ?! :D

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Хм,за Бодлер мислам модернизам. Јас барем така напишав :) Али бил претходник на симболизмот, така да...што знам.
Јас за ова со старицата одговороив дека е трагичен лик таму како беше не се сеќавам точно.
Модернизмот е 100 %
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 17:13 ---
Да завршиме со испитиве и на крај ќе биде!!!!

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Епа тоа значи грешка ми е, зошто јас напишав дека се радувал дека бил среќен поради тоа што се нашол кај езерото повторно од кое кога бил млад имал убави спомени. Не ми беше логично дека некој би сакал да умре, инаку Болдер - симболизам така ?

Инаку за Злосторство и казна сега ми текна уште едно, веројатно е одговорот дека отишол да се збогува, а за тоа другото што напишавте дека е 1) несовесен убиец 2) трагичен и не ми текнува што друго беше.. јас пишав несовесен зошто во делото ако добро памтам за да ја убие сестрата на лихварката ја заборава вратата отклучена што значи дека е несовесен или не ? :)
ја го сванав за умирање, така и напишав :)
симболизам - така напишав, исто и за збогувањето ..

последното не се сеќавам,ама мислам дека и ја бев за несовесен убиец :/

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Матурантите се добро запознаени каква ке биде ситуацијата во 2050 и како ке функционира светот:pos:
China will kick some ass :D
ако го сретнете мојо клон, поздравете го :P :$

јас уште не знам на што насока да одам :cenzura:
шо ти леже ( од смеровите на ФИНКИ? ) ? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom