С
Само Човек
Гостин
на старо купуеш хелоуууЕте и друго мислење, незнам дај причини нешто кажи... Мислам дека Голф е повеќе издржлиф него Ауди
на старо купуеш хелоуууЕте и друго мислење, незнам дај причини нешто кажи... Мислам дека Голф е повеќе издржлиф него Ауди
И сеа демек Ауди викаш? Океј, фала на мислење... затоа е и темава, тежок сум со одлуки носењена старо купуеш хелоууу
А3 е подобро на изглед и е единствена причина да го изберам наместо голф.Но подобро е да собереш уште 3-4000 евра и да купиш нешто поново.Овие автомобили се најчесто од 97 до 00.Тоа за автомобил е многу и немој да се изненадиш ако после 1-2 години почнуваат да ти остануваат делови во рака.Па да, зависи и тоа колку е одржувана колата... Гледај да не земаш нешто ептен мед
Се наоѓа нешто до 2002/03 година. Не се брзам, онака само информации збирамА3 е подобро на изглед и е единствена причина да го изберам наместо голф.Но подобро е да собереш уште 3-4000 евра и да купиш нешто поново.Овие автомобили се најчесто од 97 до 00.Тоа за автомобил е многу и немој да се изненадиш ако после 1-2 години почнуваат да ти остануваат делови во рака.
И тоа е 10 години старо.Увезените коли се со електроника (клима,електрични прозорци,централно заклучување,вебасто...),а кај кола стара 15 години ќе задава многу главоболки.Освен тоа незнаеш како е возена,колку е отидена амортизацијата.Кола стара 15 години ти е мачка во вреќа.Се наоѓа нешто до 2002/03 година. Не се брзам, онака само информации збирам
Да, да... Од странство, пошто тука некако скапо ми еГолф 4 ама донесен од странство таму се наоѓаат и по 1500 евра мене се комплет со регистрација и донесување до дома ме фати 2800 евра, тука ретко се има од оние од 2008 година.
Исто мислење со татко ми делитеА ако земеш во предвид дека Голфот 4 и ауди а3 единствена разлика им е школката односно лимаријата. Каков заклучок ке донесеш за стручњациве што коментираа погоре у стил голфот има поефтини делови, голфот помалце троши, Голфот не се расипува ? Значи мотор подвозје и многу други работи се идентични со голфот. Едноставно што е преценет голфот кај нас друга разлика не гледам. А да и аудито за мој вкус е полично од Голфот.