Непозната содржина

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Здраво,ми беше досадно па чепкав на интернет.
Стасав и го креирав чудово,што е ова ?
Се консултирав со професионалец од охрид ми рече дека сум креирал едноставен(сложен) вид на социјална мрежа..и јас така мислев па ме консултира и ми помогна окулу нејзиното развивање.
Ми ги кажа следниве цени од сигурни извори.
Светски јазици 999$
Апс 10 $
Лиценци *зависно

Потоа,подршка од познати системи и познати хостинзи.

Што мислите вие ?
Подоцна ке ги прикажам и цените за надградувања.
Моментално чудово располага со.
-Нотификации.
-Инбокс.
-Можност за рекламирање.
-Можност за создавање и креирање страници и групи.
-Понуда на пријателства.
-Следење на луѓе и слично.

Тотално се што може да поседува една социјална мрежа,незнам како да го наречам ова и не му обрнувам внимание но ме интересира.
Имам креирано форуми,веб страни,портали,блогови и слично но со вакво чудо првпат се справувам.

Ваше мислење.?
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 04:17 ---
Valet Build- 499 $
Remote Authentication -499 one time-free
Custom Iphone App -299 $ one time-free
Pay Wall
Valet Moderate 99 $ 1k members/mo
New Language 999 $ one time-free
Guaranteed Email Delivery
Imperssions
Advaned Analytics Reports

Надградувања.

The countess

Аристократка
Член од
2 јуни 2012
Мислења
145
Поени од реакции
82
Ооо изгледа ќе го добиеме македонскиот Марк Цукенберг :D

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Ооо изгледа ќе го добиеме македонскиот Марк Цукенберг :D
Следен чекор : Идење на берза со оваа социјална мрежа и правење огромни малверзации за профит :D

Член од
4 мај 2011
Мислења
1.282
Поени од реакции
563
Здраво,ми беше досадно па чепкав на интернет.
Стасав и го креирав чудово,што е ова ?
Се консултирав со професионалец од охрид ми рече дека сум креирал едноставен(сложен) вид на социјална мрежа..и јас така мислев па ме консултира и ми помогна окулу нејзиното развивање.
правеше нешто .... и оп направи фејсбук без да знаеш што е ... и демек така само испадна и сега се чудиш што е ... :tapp:

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Ај сеа јас од сигурни извори да ти кажам, дека има многу подобра скрипта, фб клон нормално, и се продава за 199$.
И дека ти си го креирал, ако земеш код од некој и ко закачиш на твој сервер, незначи дека ти си креаторот на тоа.

С

Само Човек

Гостин
досадно ми беше па седнав сам дизајн напраив , сднав код напишав и така досадно ми беше....
бегај бе опаш еден, една база на податоци не ја правиш кога ти е досадно, а не па ова..што фејсбук еден го правеше, како не бе.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Не е фејзбук клон,има и други темплејти кој можам да ги ставам преку валиде модератор иначе,ја ставив оваа слична на фејзбук само за подобри одговори да добијам,ми пишува дека е приватна социјална мрежа,сега има и лиценца :)

С

Само Човек

Гостин
io
Не е фејзбук клон,има и други темплејти кој можам да ги ставам преку валиде модератор иначе,ја ставив оваа слична на фејзбук само за подобри одговори да добијам,ми пишува дека е приватна социјална мрежа,сега има и лиценца :)
postiraj go kodot za upload video ?
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 16:27 ---
или некој друг делл од кодот ебати бељеш
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 16:29 ---
има твитер темплејт?

Член од
24 август 2011
Мислења
511
Поени од реакции
807
Јас пак не те сконтав целосно.. Ти си го искодирал целово од нула, или си нашол некаква скрипта па сега ја модифицираш по твои потреби? И што ти е уствари целта? Првиот пост ти е малку нејасен... Веројатно оти си го пишувал во никое време.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
io
postiraj go kodot za upload video ?
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 16:27 ---
или некој друг делл од кодот ебати бељеш
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 16:29 ---

има твитер темплејт?
Сличен на твитер,само го креираш по свои потреби.
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 16:34 ---
Јас пак не те сконтав целосно.. Ти си го искодирал целово од нула, или си нашол некаква скрипта па сега ја модифицираш по твои потреби? И што ти е уствари целта? Првиот пост ти е малку нејасен... Веројатно оти си го пишувал во никое време.
Точно така.целта не ми е ништо..незнам ни шо да правам со воа,едноставно не му обранувам внимание.

Член од
24 август 2011
Мислења
511
Поени од реакции
807
Е брате мили, сеа ми направи mindfuck. Јас те прашувам дали сакаш сладолед од чоколадо ИЛИ ванила, ти ми викаш "да". :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom