Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
во што е подобар дестро од пацини или лонго ?

Се надевам се зезаш
Инаку,заинтересирани сме за сите јаки и докажани играчи,ама се потпишува на две години со Киву,кој што е киксер невиден,а ние само ќе се интересираме за тие другите играчи кој што може да ја променат екипата на подобро.
Прати го во Турска бе нека си ебе мајката.
Со 50 милиони евра може да се склопи тип топ тимче од играчите за кој Интер е “заинтересиран“.
не сериозно во што е подобар од пацини ... јас уште верувам во пацо. мислиш дестро ќе биде поарен ако позади него играат занети деки и камби ? и да повеќе би сака лонго да добие шанса отколку дестро.
Пацини никад нема да успее во Интер, ваков профил на фудбалер ако некаде не треба да игра тоа е Интер, изброј број на кросеви во тек на еден меч и колку него го хранат со топки јасно ќе ти е. Пацини бара офанзивен фудбал, апла офанзивен, тоа Интер никад нема да може да му го понуди и затоа викам наместо да оди во тим ко Фиорентина пример, или Наполи, нека оди во Англија каде минимум 15 гола по сезона ќе има, а ако отиде во тим ко Јунајтед, над 20 не му бегаат.не сериозно во што е подобар од пацини ... јас уште верувам во пацо. мислиш дестро ќе биде поарен ако позади него играат занети деки и камби ? и да повеќе би сака лонго да добие шанса отколку дестро.
Нормално дека ако клубот го побара тоа од него ќе се повлече, ама не верувам дека клубот би го побарал тоа од него, тешко е, тоа сакав да кажам. А и Занети ни бил, ни ќе биде главниот проблем на Интер. Може да изигра уште една сезона "стариот". Пиша дека минатата сезона помлади играчи го претрчувале.. па не би рекол помлади него многу брзи играчи. И тоа не се случуваше често. Секој бек бил претрчуван, нема некој совршен. А и на неколку натпревари од минатата сезона, главен хајлајт беше некој спринт на Занети од гол на гол, уште е брз.Philippe очигледно не се согласуваме за Коларов ама добро, важно се разбравме. Иначе Занети изјави пред неколку месеци дека ако клубот го побара тоа од него, ќе се повлече. Така да не мислам дека ќе биде проблем од него ако не го започнува секој натпревар. Но дури и да биде прв избор и понатаму, не можеме да се потпреме на 39 годишен играч, сезоната е долга и не се знае што се може да биде.
Муабетот е дека се потребни некои 12 милиони и никакви филозофии, за да ја средиме одбраната, а ние кутри ни толку немаме. Па кога ќе удриме на на-ти-го-дај-ми-го има да направиме таков хаос што Страмачиони нема да знае од кај да почне да ги крпи работите...
Пацини не знае фудбал да игра, поедноставно не можам да кажамво што е подобар дестро од пацини или лонго ?

Ако не му го продолжеа договорот на Киву, ќе си отидеше за без пари. И ќе требаше да купуваме резервен бек, да речеме Андреоли, 3 милиони. Плус 2 милиони за 2 годишни плати, 5 милиони.
Киву го продолжи договорот за 2 години (третата НЕ е сигурна) со плата од 2.5 милиони.
Значи за да го имаме Андреоли на две години, ќе треба да потрошиме 5 милиони. Истото е и со Киву.
А кога треба да се бира меѓу нив двајца, изборот е очигледен.
Па со оглед на тоа дека ги имаме Самуел, Ранокија и Хуан, Киву би требало да биде играч за не дај Боже, ретко да игра. И не ми е јасно зошто ти сакаш Мусачио да биде на местото на Киву? Зошто млад талент да скапува на клупа?Со таква игра во последниве две години на Киву,подобро и без пари да си отиде отколку договор да му се продужи.
Викаш резервен бек ?
Киву и да игра резервен ќе игра најлошо што може,пошо подобро од тоа и не знае да одигра.
Хуан,Мусачо,Ранокија,ете и Силвестре и тип топ сме на бековските позиции.
Од страна Дебуши и Сисоко,пошо за нив Интер бил сериозно заинтересиран.
Дај го Мајкон на Реал,овие нека спакуваат 10 милиони плус Диара.
Земи класа средишен играч што ќе ја држи средината уз Диара,земи го Дестро или дај му шанса на Лонго и ете го тимот.
Па со оглед на тоа дека ги имаме Самуел, Ранокија и Хуан, Киву би требало да биде играч за не дај Боже, ретко да игра. И не ми е јасно зошто ти сакаш Мусачио да биде на местото на Киву? Зошто млад талент да скапува на клупа?
Глеаш што се деси со Ранокија, од најперспективен млад дефанзивец во Италија, стана бот. А зошто? Зашто играше еднаш во три месеца.
Не ни треба уште еден млад играч, имаме веќе двајца во Ранокија и Хуан. Нема место за уште еден. Ни треба некој неперспективен бот за да седи на клупа, за не дај Боже. Според мене, Киву е океј.
A Снајдер ? Ако одиме по оваа логика ...Ај бидете искрени малку, што направи Мајкон последниве 2 сезони за нас со што заслужи да достане?