Помош: Барам еден филм!

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.161
Поени од реакции
10.126
прее гледав на тв 1000 еден тинеџерски ко натпреварување во танц и имаше и фудбал не сум сигурен малце го излегедав 10 мин 15 толку незнам како се викаше
100% е овој друже. клик. :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.161
Поени од реакции
10.126
Може некој да ми каже како се оригиналните имиња на серијаливе? Играле на Канал 5 во 2009.
Семејството Грабс, Сериски филм
Волшебната земја, Цртана серија за деца
Мечето Руперт , Цртана серија за деца
Вековен град , Сериски филм
Првиот бран , Сериски филм

Исто така барам еден филм, кој го имам гледано пред 10-тина години. Некој вестерн беше се сеќавам. И сега ми текнува на една сцена кога тројца каубои ( негативци мислам во филмот глумеа ) застануваат, спроти еден тип (главен лик во филмот беше мислам) и сакаат да се пресметат со него.И сега доаѓа една мува. Лета пред едниот, и тој ја брка со рацете. Потоа мувата оди кај другиот и тој ја брка, и на крај доаѓа кај третиот и тој ја голта. Многу јака сцена. Ме интересира од кој вестерн е, за пак да го погледнам. :)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.256
Поени од реакции
18.205
Имаше едно филмче на прва ми се чини го даваа нонстоп пред 7-8 години...нешто ко племе беа и имаше трка знам меѓу нив,ама фората беше дека не смее да ги скрши јајцата што им ги даваа да ги носат на почеток на трката.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.184
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Веќе подолго време барам еден италијаски филм чиј наслов беше преведен како „Демони“.
Се работи за девојка која има некакво „пореметување“ - понекогаш едноставно заспива. Работи во телевизија, не е водителка туку зад сцената, сака да направи емисија за религиите, ама уредникот и вели дека никој нема д аја гледа, живее со глумец кого го издржува, а тој за возврат ја изневерува, татко и има нова жена од Африка.Девојакта пробува се, за да се излечи од болеста што ја има, ама оди на јога и заспива, оди на терапиај со кристали и од тоа ништо не бива. Траумата ја носи во детството кога има симатија (и сега, дали тој ја одбива.., не знам)
иакозвучи многу сериозн ова што го напишав, се работи за комедија, иако јас би го нарекла светол филм.
Филмот го даваа на МРТВ во недела попладне, кога се некој влегув а излегува и еве до ден денес не знам како е оригиналниот наслов да го побарам.

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Веќе подолго време барам еден италијаски филм чиј наслов беше преведен како „Демони“.
Се работи за девојка која има некакво „пореметување“ - понекогаш едноставно заспива. Работи во телевизија, не е водителка туку зад сцената, сака да направи емисија за религиите, ама уредникот и вели дека никој нема д аја гледа, живее со глумец кого го издржува, а тој за возврат ја изневерува, татко и има нова жена од Африка.Девојакта пробува се, за да се излечи од болеста што ја има, ама оди на јога и заспива, оди на терапиај со кристали и од тоа ништо не бива. Траумата ја носи во детството кога има симатија (и сега, дали тој ја одбива.., не знам)
иакозвучи многу сериозн ова што го напишав, се работи за комедија, иако јас би го нарекла светол филм.
Филмот го даваа на МРТВ во недела попладне, кога се некој влегув а излегува и еве до ден денес не знам како е оригиналниот наслов да го побарам.
Јави се у Ем Ти ВИ -МТВ :) прашај ги,шо ги ебеш

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
милион пати го даваа на тв пред 10-15 години.
женска со плава коса сабајле оди на работа со колата , и ќе прибере еден колега , еден црнец скејтер и уште еден лик , па ќе и се расипат кочниците . Ќе мора да вози по автопат дур не и снема гориво . Името на филмот како беше ?
http://www.imdb.com/title/tt0120041/

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037
Ми треба еден филм постар е хорор . Значи семејство се преселуваат во една куќичка мислам беше планинско место и синот на овие што се преселуваат ќе почине тука и им се појавува им прави проблеми и се појавува на сестра му не ми текнува уште нешто а баш сакам да го гледам ... !?!

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Aj.mi treba pomos se raboti za sledniov film
Vo staro vreme se odviva filmov so zmej tipacov ke go uboe zmejot ke se iskapi vo megovata krv i covekov ne mozat da go ubijat edinstvena slaba tocka mu je grbotmi treba vasa pomos

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
eden film go davaa pred 2-3 dena na Kanal 5, so karate eden kaj so mu ja krsat kicmata i on mu rece na bratmu nemoj da ides tija se apasi a on otide poso imase so edna zenska zakazano i poslem mu ja skrsija kicmata i brat mu se napna mnogu otide kaj eden starec ucitel po karate vezbase mn vreme se navezba i otide gi saceka kaj drvo edno tie so mu ja skrsija kicmata na brat mu i nokta mu se vrati filmot kako mu ja krsat kicmata na brat mu i se naluti mnogu i na site im ja skrsi kicmata ako znae nekoj koj e mn ke bidam blagodaren???

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
eden film go davaa pred 2-3 dena na Kanal 5, so karate eden kaj so mu ja krsat kicmata i on mu rece na bratmu nemoj da ides tija se apasi a on otide poso imase so edna zenska zakazano i poslem mu ja skrsija kicmata i brat mu se napna mnogu otide kaj eden starec ucitel po karate vezbase mn vreme se navezba i otide gi saceka kaj drvo edno tie so mu ja skrsija kicmata na brat mu i nokta mu se vrati filmot kako mu ja krsat kicmata na brat mu i se naluti mnogu i na site im ja skrsi kicmata ako znae nekoj koj e mn ke bidam blagodaren???
Kickboxer
Следниот одговор на вакво прашање ќе го добиеш во форма на опомена. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom