da, verojatno ke treba malce da ja skratam , deka imam okolu 510 zbora ama najmalce vazno.За романтизмот?
„Чаирска романтика“.Кажете ја темата за утре бе АЛООО ? ???
Возраст: 32, пред 3 години матура... импресивно. Елвис?Јас дојдов до заклучок дека е фејк и си ја завршив работата... И ќе стојам зад тој заклучок додека некој не докаже навистина дека е тој вистинскиот...(ама сега тешко бидејчи е офф)
Доколку сакаш да споделиш нешто сподели го со другите не ги малтретирај .... јас си ја завршив мојата матура пред 3 години..
Код:http://www.downforeveryoneorjustme.com/85.30.95.68
Во овој свет можеш да бираш што сакаш да бидеш, колку години да имаш, боја на очи, градба на тело... Затоа неверувај во све што ќе видиш...„Чаирска романтика“.
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 20:28 ---
Знаеш како навистина претера, дај престани тука да лажеш на никого не му е дојдено со тебе да се расправа, ПРЕКИНИ со твоите глупости, и што ако добиеш 500 лајкови? Македонија да не стане твоја? Претера и стана досаден.еден од членовите почна да лајкува... изгледа само него ќе му го пратам клучот.........
учете си вие другите...![]()
Ти си бираш.значи сега јас бирам дали да пишувам на слободната тема што е за тунелот,или за есејот така ? или мора и за 2те да се пишува?
Предвидување врз основа на сон. Пример за проспекција е сонот на Неда во Сердарот.Дали некој знае што е проспекција?
другар за полуматура не полагате уживај малце.. ке дојт и твоето времееден од членовите почна да лајкува... изгледа само него ќе му го пратам клучот.........
учете си вие другите...![]()