- Член од
- 24 март 2012
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 119
350-500 e za romantizamточно есејот од колку до колку збора треба да е?
350-500 e za romantizamточно есејот од колку до колку збора треба да е?
Па види вака, кога ги одбиравме предметите за полагање таму на крајот на првото полугодие една професорка ни трубеше цело време дека за на ТФБ за информатика се бара математика екстерно и англиски интерен и јас така одбрав. Е сега, во конкурсот кој излегол (го немам видено јас) истата таа професорка ни рече дека за таа струка на тфб се бара англиски екстерен и информатика интерен. Така да, мали ми се шансите да влезам во државна квота ако е точно ова шо ни го кажа таа.Браво за тебе ! дај кажи како можи да си опуштен кога знаеш дека од матурата ти зависи твоја иднина
значи чим е толку за романтизам мора да е и за слободната тема толку оти гледав во минатите години до 350 збора затоа прашав350-500 e za romantizam
de kazi na koj faks planiras da se zapisuvas...i ne se sekiraj ne e ova presudno za idninata kako so mislis, i poslabo da izvadis od toa so ocekuvas nemaj galje , duri posle ke sfatish deka ova bilo samo najlesniot del od toa so doprva treba da dojde. Taka barem jas gledam na ovaБраво за тебе ! дај кажи како можи да си опуштен кога знаеш дека од матурата ти зависи твоја иднина
Уште од сега почнаа со тресење глупости за есејот.Неќам да мислам утре што ќе се дешава на форуми..секој што мисли ќе пишува и ќе се трескаат глупости за без пари...
Зошто не провериш на факултетот ? Или пиши им меил.Едно прашање пошо иам земено 3 интерни предмети ( пред да почнете да мислите дека сум некој geek да ви кажам дека ми ги требаат за у странство дали при упис на факултет треба резултатие од сите 3 да ги однесам или може само 2та најдобри. Благодариме
Забораив да напоменам мислев за тука кај насЗошто не провериш на факултетот ? Или пиши им меил.
Краток полемичен текст.Плус не е најбитна матурата за запишвање на факс. 60% успехот, 40% матурата. Мислам дека вака одеа процентите.
Едит: Можи некој да ми кажи што е Трактат?