Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Конечно, конечно го дочекав денот!Се расчистено, помалку од 4 саата спиена, ама Кајганче лакше се дише:)Чуството кога искочив надвор од факултетот и му реков едно arrividerci не го менувам за ништо на светов, а истотака и пофалните зборови од Мауро нема да ги заборавам .Се на се, мислам дека ќе ми недостига тој човек иако на почетокот не го поднесував.
Од денес па до кога ми е ќејф, ќе се однесувам детинесто и недолично.Викендот е пред мене а почнува од вечерва со пиење, дружење, смеење и опуштање, јес!
Ај на ти песна сеа, ќути и слушај:*

драга
во јануари месецо дам на испит кај еден бош предмет кој нема никаква врска со мојата струка му напишав 4/6 прашања и ми рече дека сум имал недовлоно и ме падна, минатата недела полагав и напишав дури 2 прашања нецели од 6 и сум положен
Because Fuck Logic :D
али не треба да се жалам :)

Кајгана, 6 саатот е, а јас веќе пијам, што од тага, што од страв, што од мака, што од потреба за дополнителна храброст. Маме му ебам...Вечерва некој ке го јаде....Сосе јај*а.

Draga Kajgana, pamtish koga ti rekov deka imam bemka na madevo? E sega dodaj deka mnogu blisku do taa bemka me kasna komarec, malce na leva strana, my left your right. <3

Кајгано,
да ме нема на светов, сите би се радувале.

Koнечно заврши проклетата испитна сесија...ааааааааааааааа ваааааааааааа
рбрбрбрбрбрбр брррррррррррррррр :LOL:

А резултатите....

qdgYU.gif

Добро утро Драга јас само да се пријавам на рецепција дека сум жива и здрава...ех...добро е,како да не биде по таква ноќ како вчера,се дотркалавме успешно до дома. leandra :D
А да...and I just wanna say that I love,love you Chasey.:love:

You drunk women!!!
Пазете што праите, може да ве спопадне несреќа, па кај мене за некоја година на терапија да ве пратат.......:свиркам:

Драга,
кајгана is not just a forum, it's a way of life.
Памтам една личност еднаш рече дека најубавата работа од форумот се пријателствата. И тоа е жива вистина.
A big shout out to you all, знаете кои сте :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom