Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Конечно, конечно го дочекав денот!Се расчистено, помалку од 4 саата спиена, ама Кајганче лакше се дише:)Чуството кога искочив надвор од факултетот и му реков едно arrividerci не го менувам за ништо на светов, а истотака и пофалните зборови од Мауро нема да ги заборавам .Се на се, мислам дека ќе ми недостига тој човек иако на почетокот не го поднесував.
Од денес па до кога ми е ќејф, ќе се однесувам детинесто и недолично.Викендот е пред мене а почнува од вечерва со пиење, дружење, смеење и опуштање, јес!
Ај на ти песна сеа, ќути и слушај:*

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
драга
во јануари месецо дам на испит кај еден бош предмет кој нема никаква врска со мојата струка му напишав 4/6 прашања и ми рече дека сум имал недовлоно и ме падна, минатата недела полагав и напишав дури 2 прашања нецели од 6 и сум положен
Because Fuck Logic :D
али не треба да се жалам :)

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Кајгана, 6 саатот е, а јас веќе пијам, што од тага, што од страв, што од мака, што од потреба за дополнителна храброст. Маме му ебам...Вечерва некој ке го јаде....Сосе јај*а.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Draga Kajgana, pamtish koga ti rekov deka imam bemka na madevo? E sega dodaj deka mnogu blisku do taa bemka me kasna komarec, malce na leva strana, my left your right. <3

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.681
Кајгано,
да ме нема на светов, сите би се радувале.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Koнечно заврши проклетата испитна сесија...ааааааааааааааа ваааааааааааа
рбрбрбрбрбрбр брррррррррррррррр :LOL:

А резултатите....

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.769
Поени од реакции
8.794
Добро утро Драга јас само да се пријавам на рецепција дека сум жива и здрава...ех...добро е,како да не биде по таква ноќ како вчера,се дотркалавме успешно до дома. leandra :D
А да...and I just wanna say that I love,love you Chasey.:love:

You drunk women!!!
Пазете што праите, може да ве спопадне несреќа, па кај мене за некоја година на терапија да ве пратат.......:свиркам:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Драга,
кајгана is not just a forum, it's a way of life.
Памтам една личност еднаш рече дека најубавата работа од форумот се пријателствата. И тоа е жива вистина.
A big shout out to you all, знаете кои сте :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom