Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Претходниве два дена ми беа прекрасни! По секоја средба со неа сум како препородена... Таа секогаш знае да ми го даде најдобриот совет, отворено да ми укаже каде грешам и да ме пофали кога заслужувам.
И да... денес ја добив најубавата прегратка што може да се добие! :X3:
Бацки Драга!

И не бива без песна... Веќе два дена како си ја пејам...
Are you still in love with me
Like the way you used to be or is it changing?
Does it deepen over time like the river
That is winding through the canyon?

Ајт.

P

PewDiePie

Гостин
Врага........

Зошто луѓето ги краси 100 личност ? Зошто некогаш ми се чини дека нема еден нормален човек на планетава. Незнам ама може треба да им се честита,сепак и за глума треба да се има дарба.
:)

Чилинг со убаво музиче. :cool:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Драга,
Замисли вчера прв пат го гледав An officer and a gentleman. Го немав гледано до сега затоа што не знам од кај таа идеја, но мислев дека е со Чарли Шин, а него со пиштол на глава да ми седиш па не можам да го гледам. Добро, освен како мускетар, ама затоа што тој филм го сакам од мноооогу одамна. И ти велам, арно што го начекав од почеток, па видов дека е со Ричард Гир, па се израдував и го изгледав. По репутацијата што го прати тој филм, мислев дека е подобар. Не ми беше нешто посебно, а можеби тоа е резултат на мојата крајна заљубеност во Top Gun. Сите слични филмови на него ми се гола вода. Не сум јас крива, крив е Том Круз и моторот негов најубав, мамата.:love:
Иначе денес пак уживав покрај езеро и сфатив конечно зошто ги сакам сите годишни времиња. Водата е заедничкото нешто! Ја сакам ма, ја сакам во секаков облик... во дожд, во снег, во езеро, во море... како во вода родена сум целата.:icon_lol:
Шлаг на убавиот ден ми беше темата за тебе некогаш и сега. Се навратив на многуте прекрасни години поминати со тебе и уште сум таму. Не сум баш кафански човек или некој турбофолкер, но во чест на една од првите и најлуди твои журки, денес ќе те поздравам со едни два големи хитови кои сме ги одземале од слушање и играње и пеење! Секогаш ме потсеќаат на тебе, мамата. А не морам да кажам дека под "тебе" се подразбираат Кајганџиите, нели? :):love:

:cool:
и секако
*пијаносмајли*:icon_lol:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Kајгана, види, не е лесно да се живее.
Ако било лесно, никој немало да умре. И го сфаќам тоа совршено.
Исто така сфаќам дека постојам за да љубам. Поинаку, не знам да живеам.
Депресија од никаде. Ме мава, од стол, под стол ме кутна.
Со сила не можеш да дадеш.
Постојано паметот ми е на едно место.
Одвај чекам да дојде петок вечер, сабота денски, сабота вечер и недела денски.
И мразам да бидам втора. Или да бидам прва, а да ми се матка втора опција околу.

~ Everything.you`re.not

Salvatore`s girl
Член од
8 април 2012
Мислења
106
Поени од реакции
421
Драга,

Ми иде пак да ја земам во раце " Будење" од де Мело. Очигледно имам заборавено што ме научи човекот. Се занесов многу во последно време.
Сопствената егзистенција пред се'.
Сфаќам, и длабоко се извинувам .

" You say that you love rain, but you open your umbrella when it rains.
You say that you love the sun, but you find a shadow spot when the sun shines.
You say that you love the wind, but you close your windows when wind blows.
This is why I am afraid, you say that you love me too "

Се разбравме мислам .

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Нишо интересно нема у драгава кајгана.
Ни сталкањето не е забавно ко шо беше.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Нишо интересно нема у драгава кајгана.
Ни сталкањето не е забавно ко шо беше.
Не би се согласил, јас би требало да знам.
Иначе Кајги, звериште сум!:D
Да си знаеш, ако ме сретнеш по пат да не се исплашиш:P

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга, го чекам денот кога ќе ми се врати личноста што ми значи највише во животот, го чекам тој момент кога ќе ме гушне со нејзината најискрена прегратка и преку неа ќе ми ја израази нејзината љубов. 10 дена без неа... беа пеколни, да !
Но, сфатив дека без неа неможам, и повеќе ја засакав од предходно !
Кога ќе се врати она ќе бидам онаа старата, бидејќи знам дека ќе биде до мене и можам да се потпрам на неа :D
Од среќа се расплакав... :place:

Ах.. уште 3 денааа :pipi: :noze:

К

Кнез Мишкин

Гостин
Драга,

Тука сум, дишам. Сакав да ти се пожалам, ама ми текна на песнава па ти ја оставам да ти опише како се чувствувам.

П.С. ја сакав.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.771
Поени од реакции
8.794
Кајги!!
Денес сум пуштила за прв пат во мојот живот машина за перење/сушење, and I survived!!!
И ручек сум си направила, замисли!
I am going to be the best housewife ever!!! :свиркам:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Jas sakam da spijam. Ne mi se ide bee paa :'(
So ubavo mi dufka od prozor, sea treba da stanam I da idam u skolo. Nejkjam -.-
Aj uste denes I utre. Raspust posle. Raspust. Kolku dobro zvuci zborov.
Raspust. Kje se raspustime. Nema da odime vo skolo. Kje drememe doma I samo ke spieme I jademe.
Doma ke si odat site, Skopje ubavo ke stanem ke se vozam rolerki na kej, kje stanuvam vo 5, kje meditiram, kje si ja sureduvam sobata, kje vezbam, kje se suncam! :D
Leto. Taka I mi mirisa vozduhot. Na leto.
Ajde bee :(
Pobrzo!!
Treba novi kupaci da si kupam! :D

L

Ligeia

Гостин
Добро утро Драга јас само да се пријавам на рецепција дека сум жива и здрава...ех...добро е,како да не биде по таква ноќ како вчера,се дотркалавме успешно до дома. leandra :D
А да...and I just wanna say that I love,love you Chasey.:love:

К

Кики.

Гостин
Dear,
it's better when they think I'm OK. It's been 6 years... and I'll never forget that week. /-.-\
После 13 и пол саати кома, се е ок (или барем така мислам). Конечно одморена и со нормален биоритам (ќе видиме до кога).
Премногу размислувам за некои работи и си правам притисок околу глупости, за кои на крај ќе сфатам дека ништо не значат, ама таква сум. There's nothing to do about it. :cautious:
Ја завршив книгата што ти ја зборев и сега почнав друга - мило ми е што имам доволно време за читање. :)
Еве ти една:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom