F
FuckYouAll
Гостин
Многу жешко сабајлево бе, ја остадов душата на бенч.
Јас у топ форма можев и 100ка да ги направам...ама помина тоа времеhh, не се секирај правам план како да ми биде све распределено а може и да намалам со склековите и шипка (еднаш неделно да ги правам бар) за да остане тоа во мене да можам да си ги правам и понатака, неќам да ги запуштам дека стигам до врвот (60 склека у серија највеќе можам да ги направам а идам нагоре).
Кока кола, пржено во тава ?? Зошто ?Оброк број 2 од 10:00 часот, најслатко додека сум на маса.
6 цели јајца, 50 грама сирење (ме потсети еден член вчера за протеините од сирењето ) Прегледај го приврзокот 44363
Од наредната недела почнуваме со намалување на калориите, главно од јаглехидратите, а зголемување на протеините.
Зошто да не?Кока кола, пржено во тава ?? Зошто ?
Лоша храна,i guess..Зошто да не?
Значи лајт може да си пијам?))Нема ништо лошо во храната што ја јадам.
Тавчето е тефлонско, што значи без зејтин, кока колата е без калории, лебот е црн полнозрнест.
Секако тоа е и финтата со Кока Кола Лајт/Зеро и некои други слични пијалоци, ти ги задоволуваат потребите за благо а не внесуваш калории. Исто ако ептен ви се јаде чоколадо можете да јадете од оние за диабетичари. Еве го и Лепомир Бакиќ кој зема 2ро место на Арнолд Класик со диетално Пепси Макс на оброкЗначи лајт може да си пијам?))
Ова е најсреќното нешто што го имам слушнато во последните 6 месеци)
Ете Сајсига ти објасниЗначи лајт може да си пијам?))
Ова е најсреќното нешто што го имам слушнато во последните 6 месеци)
пржење значи готвење со врел зејтинда ви се позлати устатата.маерс и пржени јајца нема да бидат проблем?а ако немаш тефлонска тава како на друг начин?
Ќе купиш тефлонска тавада ви се позлати устатата.маерс и пржени јајца нема да бидат проблем?а ако немаш тефлонска тава како на друг начин?