F
FuckYouAll
Гостин
Многу жешко сабајлево бе, ја остадов душата на бенч.![Ми се повраќа :sick: :sick:](/styles/default/xenforo/smilies/sick.png)
![Ми се повраќа :sick: :sick:](/styles/default/xenforo/smilies/sick.png)
Јас у топ форма можев и 100ка да ги направам...ама помина тоа времеhh, не се секирај правам план како да ми биде све распределено а може и да намалам со склековите и шипка (еднаш неделно да ги правам бар) за да остане тоа во мене да можам да си ги правам и понатака, неќам да ги запуштам дека стигам до врвот (60 склека у серија највеќе можам да ги направам а идам нагоре).![]()
Кока кола, пржено во тава ?? ЗоштоОброк број 2 од 10:00 часот, најслатко додека сум на маса.
6 цели јајца, 50 грама сирење (ме потсети еден член вчера за протеините од сирењето) Прегледај го приврзокот 44363
Од наредната недела почнуваме со намалување на калориите, главно од јаглехидратите, а зголемување на протеините.
Зошто да не?Кока кола, пржено во тава ?? Зошто?
Лоша храна,i guess..Зошто да не?
Значи лајт може да си пијам?Нема ништо лошо во храната што ја јадам.
Тавчето е тефлонско, што значи без зејтин, кока колата е без калории, лебот е црн полнозрнест.
Секако тоа е и финтата со Кока Кола Лајт/Зеро и некои други слични пијалоци, ти ги задоволуваат потребите за благо а не внесуваш калории. Исто ако ептен ви се јаде чоколадо можете да јадете од оние за диабетичари. Еве го и Лепомир Бакиќ кој зема 2ро место на Арнолд Класик со диетално Пепси Макс на оброкЗначи лајт може да си пијам?))
Ова е најсреќното нешто што го имам слушнато во последните 6 месеци)
Ете Сајсига ти објасниЗначи лајт може да си пијам?))
Ова е најсреќното нешто што го имам слушнато во последните 6 месеци)
пржење значи готвење со врел зејтинда ви се позлати устатата.маерс и пржени јајца нема да бидат проблем?а ако немаш тефлонска тава како на друг начин?
Ќе купиш тефлонска тавада ви се позлати устатата.маерс и пржени јајца нема да бидат проблем?а ако немаш тефлонска тава како на друг начин?