stormspeaker
Бекрија
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.343
Торес денес на тренинг, сам.
Е па да во право си. Не му се игра на типот. Во тој случај Адам + 65 милиони и нека шибаат :smir: Инаку сега баш Адам и Тевез не играат за Сити а не се ниту во резервите ( ги одмара Манчини нормално ) па веднаш ќе излезат шпекулации. Само да им спомнам на оние од трансфер шпекулејшнс одма хаос ќе настане :pos2:ЛОЛз!!! :pos2:
Не, на страна заебанцииве, може Сити сакаат да искористат да најдат замена за Тевез, пошо знаат дека него може у секое време да го пукне ПМС и пак да сака да ја прекине кариерата. Ама што ќе ни е и нас таков играч, ако у секое време може да изгуби волја за играње.
Ова го зборам за евентуална реална понуда од Сити, нешто од стилот на: замена на Торес и Тевез (+ евентуално нешто кеш (ова затоа што газдата на Сити е ментален)), пошто реално Тевез е у подобра форма од Торес у моментов.
Но сепак мислам дека ќе биде договорот со Челзи, сеа што највеќе ме интересира е тоа колку ќе искешираат и дали и кој играч ќе биде донесен како замена.
А јас пак се надевам дека Карагер ќе биде во тимот или пак Кирче. Онака да му 'честитаат' во текот на натпреваротmeireles4:
Sorry guys I really want to tell you all, but I carnt be the one to break it. #ynwa #lfc #liverpool
Ете го збогувањето со Торес. Ова за мене значи дека до вечер ќе има официјална информација за заминувањето. Јас бар, сум прилично убеден дека за 2 недели Торес ќе игра против Ливерпул.
LucasLeiva87 Lucas Leiva
Just to let you all know @meireles4 is a fake.
meireles4:
Sorry guys I really want to tell you all, but I carnt be the one to break it. #ynwa #lfc #liverpool
Ете го збогувањето со Торес. Ова за мене значи дека до вечер ќе има официјална информација за заминувањето. Јас бар, сум прилично убеден дека за 2 недели Торес ќе игра против Ливерпул.
Ти рековLucasLeiva87 Lucas Leiva
Just to let you all know @meireles4 is a fake.
Чекај... пак не!50 милиони фунти изгледа конечно!!!
:pos2::pos2: Овие и самите ако знаат што прават јас еве......инаку 50 милиони фунти е сега само да прифатиме. Ако бега ќе бега за таа сума. Крај!!!Чекај... пак не!